gralłem z [CBC]Herbie na mapie cs_italy
odniosłem zwycienstwo 12-3
ct MI@ZG@12 9-3[CBC]Herbie
t [CBC]Herbie 0-3 MI@ZG@12
herbie zminił plansze na dust2 i chciał grac od nowa
gralłem z [CBC]Herbie na mapie cs_italy
odniosłem zwycienstwo 12-3
ct MI@ZG@12 9-3[CBC]Herbie
t [CBC]Herbie 0-3 MI@ZG@12
herbie zminił plansze na dust2 i chciał grac od nowa
No tak grałem z Herbie 1 na 1 było 12 - 0 dla mnie ale on stwierdził że to była dopiero rozgrzewka tylko grałem jeszcze raz i wygrałem 9 -8 a on mówił że jeszcze jedna mapa z nim sie grać nie daOn pisze do mnie wszyscy słabi a z kim by nie grał z każdym przegra
-=LOST^BATMAN=-
Ja miałem tak samo, pierwsza mapa 10-2 i druga 11-1. I Też twierdził że to dopiero rozgrzewka. Mówił że cykor jestem itp. itd.![]()
![]()
Mi tak samo mówił że zrobi post że Batman stchórzył a ja mu mówię że zagram z nim a on do mnie ale jak przegram to mnie nie dasz na forum a ja do niego człowieku ciebie ślepy zabije a on mnie zaczął wyzywać
-=LOST^BATMAN=-
Gralem dzis z miazga przed jego turniejem 1 na 1 i wygralem 16 do 12 i miazga do mnie odrazu ze cheaty mam
[ Dodano: 2007-03-10, 22:21 ]
a zbatmanem tylko raz gralem spara i bylo 10 do 11 dla batmana
[ Dodano: 2007-03-10, 22:23 ]
i jak chce rewanz znim zagrac to sie cyka bo ostatnio omalo przegral a jak gra na jakims serwerze i jest ostatni to straty zeru je a puzniej do mnie ngg mniej razy mnie zabili
***** garbaty ty liczyć nie umiesz ja wtedy wygrałem 13:11 i poszedłem żeby bracholowi dać
napisał mi na gg że ma scren to ja mu mówie daj a ten mi napisał "NIE" <lol2>
Jasiek jak grałem z tobą spara to było 9 - 8 dla mnie a nie 10 - 11 tobie sie coś pomieszało
ŁADNIE KANCISZ a tak wogule to to nie był sparing normalna gra na mylku 1 na 1
![]()
-=LOST^BATMAN=-