Nick: -- inS.wOw
Data: -- 08.06.2008r
Opis zdarzenia: -- Wszedłem na mapę de_aztec na steamie, a ponieważ jeszcze 1,3h temu go nie miałem i grałem nawet dobrze to dostałem bana. Dostał tak wcześnie steama ponieważ kolega przesłał mi maila z pasami do swojego. Ok to gram na tym de_aztec i nagle jakiś gracz o nicku [F]alki pisze jest inS nie mija sekunda i ban. NA serwerze było 2 adminów: Shotdown i FAlcon_PL, więc od któregoś z nich dostałem. Jestem ciekawy za co? Za to, że zabiłem na mapie 30 pare razy ? Czy za to, że jestem kulturalny i nie zachowuję się jak dziecko, jeżeli ktoś powie, że mam haxy i mówią, żaby myślał jak chce. NO to tak, ja liczę na to, że macie jakiś dowód na moje rzekome haxy i uzasadnicie swoje postępowanie, bo widziałem już wielu graczy, którzy na westwoodzie mieli 40 coś i nikt ich nie banował. Pomyślcie, czy zakładałbym temat i mówił, że nic nie mam skoro miałbym ? Nie... poszedłbym na inny serwer i tam grał na powtarzam rzekomych haxach... I proszę nie wyjeżdzać mi tutaj z przekleńśtwami i wyzwiskami... chcę się dogadać jak dorosły z dorosłym... a widzę, że jest tu takich paru. Pozdrawiam![]()