Strona 1 z 5 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: [BAN] mf // [SKARGA] procek // [SKARGA] BAM

Junior Member
    Przegląda
    wezmę na browar??

[BAN] mf // [SKARGA] procek // [SKARGA] BAM

Nick: mf
    Inne moje fake nicki : sql, znajomy mu aka mf, zgred
    IP: 88.156.86.207
    Data: 05.06.08 ~22:00
    Screen: link

Opis zdarzenia: Po 1 dostałem bana bezpodstawnie, proszę tutaj pana procka aka antycheater'a, o podanie powodu dlaczego dostałem bana. Z nieoficjalnych źródeł wiadomo mi ze za aima, proszę o umieszczenie demek w takim bądź razie.
    Jeśli chodzi o aima, gram w ta grę nie bagatela bo już 8 roczek i czasem po prostu lobie postrzelać sobie na nonsteamie, bo po prostu 'botki' tu grają, i jest to żałosne jak ktoś mi daje bana, bo runda w rundę dostaje gale miedzy oczy i od razu płacze ze mam aima i może jeszcze wh do tego...

Cala sprawa wydaje się z deka śmieszna, nigdy nie używałem i nie będę używać cheatow, do tego gram w eslu/gb/cb/itd, możecie nawet sprawdzić moje steamid na blaklisted - 0:0:5576396 - niczego nie znajdziecie. Pewnie stwierdzicie ze nonsteam, to vaca nie ma i sobie 'poczitowałem', w takim bądź razie czekam na te dema//dowody 'mojego aima'.

No i przede wszystkim proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy i zdjęcie bana. Z mojego ip również korzysta inny gracz cs-portal.net: mu, mietek czy jak tam wolicie mieciuuu . No i jeśli będzie brak dowodów na mojego aima proszę o ukaranie w/w admina

Pozdrawiam
    mf aka sql

Senior Member
    Przegląda
    Ruda Śląska
    hmmm. jeśli twierdzisz że dał ci za aima a nie ma :
    Kod:
    - Jedyną podstawą dawania Banów na serwerze jest dowód rzeczowy! Każdy admin dając komuś bana musi mieć dowód w postaci zrzutu ekranu bądź dema.
    To grozi to !!!-
    Kod:
     Za brak orz niestosowanie się do tych zasad grozi usunięcie funkcji admina!
    Cytuje to co napisał ex0n jeśli nie masz dowodów pr0cek [bo dałeś mu za aima] to sprawą musi zająć się ex0n Wszystko zależy więc od exona

Pzdr:LuQmen

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Exon napisał również to:
    Cytat Zamieszczone przez ex0n
    Dodatkowo teraz Falcon odpowiada za różnego rodzaju nieporozumienia. On ma to ostateczne zdanie.
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
    [img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku

Senior Member
    Przegląda
    Ruda Śląska
    Więc wszystko zależy od Ex0na i falcona [wszystko w ich rękach] ;]

PS:Pr0cek niech się wypowie na ten temat potem zadecydujemy ;]

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    LuQmeN, Exon niema czasu na takie rzeczy od tego jest Pan Falcon...
    Czekamy teraz na wypowiedz Procka

Senior Member
    Przegląda
    Rzeszów
    Proszę o to Demko :

http/www.badongo.com/file/9755750

Jeżeli u ciebie nie chodzi to masz pecha bo u mnie działa na 100 % !!

Tutaj masz linka do programu który odtwarza demka :

http/www.badongo.com/file/9755955

Member
    Przegląda
    Zielona Góra
    Niestety Procek u mnie demo nie idzie ale co do mf to nieraz było widać ze coś ma .

dodam:

Miałem kilka sytuacji gdzie zabijał(HS) mnie przez sciane+skrzynka itp

Junior Member
    Przegląda
    wezmę na browar??
    Demko hula jak ta lala 1 minuta moze 1.5 min hahaha, 6 strzałów z awp, z czego 1 celny 3 niecelne i 2 po ścianie bodajże. Jak to obejrzałem to spadłem z krzesła, procek chyba nie widziałeś aima w życiu, wejdź sobie na blacklisted i ściągnij demo zbanowanej osoby z aimem, na tym demu poza wyżej wspomnianymi strzałami z awp nic nie ma, ciekawe gdzie tu aim jest hahahaha, procek tym samym ośmieszasz siebie i innych adminów cs-p.net, pograj w ta grę jeszcze może się czegoś nauczysz...

Reasumując to demko nic nie wnosi do sprawy/watku, bo nie ma tam żadnej podejrzanej akcji, właściwie to nic tam nie ma, proszę o przejrzenie tego przez innych i ukaranie pana procka, za to ze odwalił ściemę nie nagrywając nic rzeczowego, nawet nie konsultując się z innymi adminami w sprawie opinii, stwierdził tylko ze mam czity i tyle... pozdrawiam mf

Senior Member
    Przegląda
    Rzeszów
    Widziałem juz kilka osób na aimie i razem z tobą na awp ladnie ci latał celownik ...
    A ukarać to ty sobie możesz kolege z podwórka ;]

PozDro

Junior Member
    Przegląda
    Lubin
    Ja jestem ZA, ze ma czity bylo widac na demku, jestes winny

PoZdRo

Strona 1 z 5 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów