Nick: mf
Inne moje fake nicki: sql, znajomy mu aka mf, zgred
IP: 88.156.86.207
Data: 05.06.08 ~22:00
Screen: link
Opis zdarzenia: Po 1 dostałem bana bezpodstawnie, proszę tutaj pana procka aka antycheater'a, o podanie powodu dlaczego dostałem bana. Z nieoficjalnych źródeł wiadomo mi ze za aima, proszę o umieszczenie demek w takim bądź razie.
Jeśli chodzi o aima, gram w ta grę nie bagatela bo już 8 roczek i czasem po prostu lobie postrzelać sobie na nonsteamie, bo po prostu 'botki' tu grają, i jest to żałosne jak ktoś mi daje bana, bo runda w rundę dostaje gale miedzy oczy i od razu płacze ze mam aima i może jeszcze wh do tego...
Cala sprawa wydaje się z deka śmieszna, nigdy nie używałem i nie będę używać cheatow, do tego gram w eslu/gb/cb/itd, możecie nawet sprawdzić moje steamid na blaklisted- 0:0:5576396 - niczego nie znajdziecie. Pewnie stwierdzicie ze nonsteam, to vaca nie ma i sobie 'poczitowałem', w takim bądź razie czekam na te dema//dowody 'mojego aima'.
No i przede wszystkim proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy i zdjęcie bana. Z mojego ip również korzysta inny gracz cs-portal.net: mu, mietek czy jak tam wolicie mieciuuu. No i jeśli będzie brak dowodów na mojego aima proszę o ukaranie w/w admina
Pozdrawiam
mf aka sql