czekamy na was z killzonem najpierw w sobote ale was nie było,teraz znowu dzisaj was nie było (poniedziłek) umówmy jakiś poądny terim bo ja chce z killzonem na was zagrać ja propnuje w czwartek albo w sobote
czekamy na was z killzonem najpierw w sobote ale was nie było,teraz znowu dzisaj was nie było (poniedziłek) umówmy jakiś poądny terim bo ja chce z killzonem na was zagrać ja propnuje w czwartek albo w sobote
Ty jestes chyba jakis nie dorozwiniety... w sobote sam mowiles ze trzeba przelozyc.. a w poniedzialek ja nie moglem. Gramy dzisiaj o 15. ZGŁOŚ SIE DO MNIE NA GG !!
Nadchodzi fala uNrEaLa....
mecz częściowo został rozegrany
ct -=ak.LOST^MI@zg@12 killzon 7-7 t [ABG]KAMilos -=LOST^unreal 1 runda
scren ma chyba sędzia eragon ale nie wiem
runda 2 nie została rozegrana z powodu niby lagów kamilosa
i teraz mieismy grac runde 2 wygrywaliśmy 5-0 i unreal napisał że mecz nie wazny bo były lagi i poszedł tak samo jak kamillos
i mam podstawy żeby mówic że nie graliśmy z prawdziwymi kamilosem i unrealem
1.unreal był napisany z dużej litery a nigdy tak nie było
2.kamilos nie był podpisany [ABG]kamilos tylko samo kamilos
3kamilos pisał z nowego gg patrzyłem kto to jest w katalogu to był jakis foxinen z krakowa
4.unreal ani przez chwile nie byl na gg przed meczem
5.kamilos napisał do mnie żebyśmy grali na mapie assault (i to tak poprostu jakby nie wiedział że musimy grać na mini duscie)
nie jest to pewne ,ale mysle że nie gralismy z prawdziwymi kamilosem i unrealem.Ale mozemy na nich zagrąc bo wygrywalismy 5-0![]()
Wiadome ze wy zescie wygrali bo oni cienko graja
Zamieszczone przez dlugi12
Nie chce nic mówić ale najpierw zastanów się jak ty grasz a potem mów na nich.
Nawet nie znasz nazwy swojej ulubionej broni.
[img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]
[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]
Mia@zga12 widzillem demo od eragona!!!
2 runda niebylo bo ka@milos mial lagi!!!
I sie to nieliczy bo jak kamil W pisze ci ze ma lagi duze i muwi ci ze sie nieda grac. A ty muwisz wszystko jest ok wiec neisciemniaj a ty jestes admin i masz pinnig po 7 a on ma 100 a jak strzela to 2000!!!!
1. runda to wynik 7-7!!
2. Musi sie odbyc!!!!
Ja moge wam zalozyc ale umie bedize jeszcze wiekszy pinnig.!!!
Skobinujcie sobie server.!!!! I
HEHeh niebylo ich na gg w tym to mnie rozwalasz.
A jesli chesz udowodnic ze niegral unreal i k@milos to udowodnij bo sam widzialem jak na gg byli bo sam z nimi rozmawialem.
A jeszcze jedno mam dowody ze ty z Killzonem niegrales archiwum gg z taba!!!
Wiec jesli chcesz kogos oskarzyc to ty jestes pierszym winnym!!!!!!!
[ Dodano: 2007-03-08, 17:25 ]
I to wtedy co bylo 7-7
I DZIS.
Jesli ADMIN tego turnieju chce te materialy zobaczyc to niech sie domnie zglosi![]()
Miazga gada że nie grał z prawidziwym Kamilosem i Unrealem, a sam nie grał z prawdziwym Killzonem, wdg mnie mecz jest nie ważny i Powinien Być walkower dla Kamilosa i Unrela, w końcu w tej 1 częsci co sie odbył sam napisał że nie gra z prawdziwym killzonem, jak sie okazało zastępował go gosć z 5 klasy, Mateusz Łach. A tak pozatym to mam Demo z tego 1 meczu Screeny też, było 7-7 a 2 runda nie wazna a bo kamilos miał takie lagi że strzelać nie mógł.
a z kim miałem grać killzon ma 40 stopni i nie ma mowy żeby przyjechał do wujka i grał a mateusz łach jak gra, jak eragon da screna(jak ma ) to zobaczycie że oni nic nie zabijał
eragon a ty na daniowego też nie grałes z MRS tylko z BAMEM :!:
HHEHEH daj na to dowody ze niegral z MRS!!!!
Bo ja mam!!! na ciebie dowody ze grales dzis z Herbie czyli jasiek wlodarz.
A jak bylo 7-7 to grales z mateuszem Lach.
Ale ktoś ściemnia bo ja dzisiaj nie grałem. GRałem tylko z kamillosem co zremisowalismy 7-7 i drugiej nie dokonczylismy wtedy bo eragon(sedzia) powiedzial ze kamillos przez lagi nie mogl grac. Juz jestesmy umowieni z miazga na 2 runde
Nadchodzi fala uNrEaLa....