Nowe forum - jedynie Counter Strike: Source
Witam. Chciałbym Was zaprosić na nowo powstałe forum, poświęcone jedynie Counter Strike: Source. Jestem dobrze zorientowany w temacie CS:S, jest on moją pasją, więc pomyślałem, że dobrym pomysłem jest stworzyć forum, gdzie będę mógł każdemu pomóc, i będę mógł stworzyć małą społeczność fanatyków tejże gry.
Forum świeżo powstało, dlatego potrzebuję osób, które mi pomogą z jego rozwojem. Jeśli chciałbyś pomóc, wejdź na moje forum i tam się zgłośDla chętnych do współpracy moderator praktycznie z automatu
Kolejną rzeczą, jaka was tam przyciągnie, jest dział poświęcony modyfikacją gry; skiny i modele broni, graczy itp - to w przyszłości znajdzie się u mnie na forum (razem z downloadem).
Link do forum www.cssarena.boo.pl
banner forum [img]www.cssarena.boo.pl/public_html/grafika/banner.jpg[/img]
Forum postawione jest na płatnym serwerze, więc macie dowód, że do sprawy podchodzę z zaangażowaniem.
W przyszłości mam aspiracje stworzyć Serwer CS:S naszego Forum i przygotować największy polski Download Counter Strike: Source`a
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do mnieRejestrujcie się (bardzo łatwo - panel na górze) i wpisujcie, to forum szybko się rozwinie
Do administracji: myślę że nie ma co usuwać tego tematu, gdyż forum będzie jedynie bazą pod przyszły serwer, a użytkownicy i tak z Waszego forum nie uciekną z racji mnogości informacji na tym Boardzie![]()