Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: trening

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd

trening

Więc BT mamy mało zgrania a trzeba się osłaniać więc moja propozycja to wchodzić razem na ten deathmatch, i chodzić na nim razem tak żeby się osłaniać. Bo wiecie tam z każdej strony strzelają ost na Aztec stał chłop w samym kącie a mnie za niego przeniosło :mrgreen: Co sądzicie :

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    wiesz to jest dobry pomysał ale nie na deathmatchie bo pujdzieny razem ktoś zginie i już sie nie znajdziemy bo tego rypnie tam drugiego gdzie indziej i po zgraniu :mrgreen: to moim zdaniem deathmatch odpada a nie mozemy sie ustawić na jakimś serwie BT kontra reszta forum : co wy na to....

Cytat Zamieszczone przez dr4gon
    wiesz to jest dobry pomysał ale nie na deathmatchie bo pujdzieny razem ktoś zginie i już sie nie znajdziemy bo tego rypnie tam drugiego gdzie indziej i po zgraniu :mrgreen: to moim zdaniem deathmatch odpada
    No dokładnie tak chciałem napisać.. podzielam dragona..

Cytat Zamieszczone przez dr4gon
    a nie mozemy sie ustawić na jakimś serwie BT kontra reszta forum co wy na to....
    Też o Tym myśle.. Czekam właśnie bo Bam kołuje ekipe.. ale mam lebszy pomysł.. Ale o nim jak skołujemy złotą piątke zawodników BT tak że będą na bank i będzie można na nich liczyć.. :mrgreen:

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    a my już tej złotej piątki nie mamy : z tego co widze to jest :mrgreen:
    ja (dr4g0n)
    ex0n
    tygrys
    god a war
    ave thc
    P.S. czy czekamy na kogoś jeszcze

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    mama złotą piątkę :mrgreen: Tygrys nie na forum ale mówił że jest. A wczoraj doszedł do nas kolo Znacie go z ajo #2 Gregor 18 (Sucharaba) Pamiętasz go Kmieciu : powiezdiał że będzie grał Mamy piątkę Tylko co z AVE : jeśli będzie to mamy 6 jarcyk gadaj ten pomysł bo już jesteśmy na bank :mrgreen: a im szybciej jakieś plany tym lepiej.

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    jakiegoś suchorabe pamiętam Ave Thx powiedział ze jka bedzie jakiś sparing to on bedzie tylko jego forum raczej nie interesuje :lol: tylko przydałoby sie mu wcześniej powiedzieć żeby byłw chacie możemy z tym A.S. zagrć bo tam chyba gra ten Zacheusz a wkurza mnie ten młody

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    mam kontakt do Hero_On. Chlopy maja 13 lat. Ten Wilu coś jedynie gra, a tamtych co widziałem to statsy 4-7. Gram teraz na ajo z jednym. Mam do niego gg, a strone swojądopiero robią. Pasi to mogę umówić :

Mi pasi umów nas na sparing!! Trzeba zrobić sieć w hamachi specjalną do sparingów.. Umawiaj! Działaj.. a ten dzieciak jest żałosny z tym darciem do mikrofonu.. choć nie powiem nawet kolo wymiata..
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    włąsnei jak zaczynałem grać to miał ststy 0...5 a teraz kurde coś sie polepszył :-> God of War mówisz ze oni ststy mają 4...7 to tak jak ja

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    ty masz lepsze :mrgreen: jak na death matchu wymiatałeś :mrgreen: weżmiesz pare piwek na lepszą celność sam widziałeś że oni nie za mocni, ten wilu coś tam gra. A jak ten AVE, bo ja z nim nigdy nie grałem : mówiliście coś że wymiata :