Omg, wyrażnie chcesz mi zrobic na złosc nie wiesz co to znaczy NIE PISAC NIC ??Zamieszczone przez NeU
Bo z tego co ja widze to nie zabardzo...
Omg, wyrażnie chcesz mi zrobic na złosc nie wiesz co to znaczy NIE PISAC NIC ??Zamieszczone przez NeU
Bo z tego co ja widze to nie zabardzo...
dobra wyluzuj juz
the end
pzd
No własnie nie wpieprzaj sie w nie swoje sprawy!!
ty jestes baku moderatorem i dajesz taki przykład ? Zasmiecasz forum....Normalny to ty nie jestes i czemu zaden mod nie zmknoł jescze tego tematu ? obaj powinniscie dostac warny a ty powinienesc stracic moderatora.Nas to nie interesuje o czym wy sie kłucicie od tego jest PW....
Gdzie lazlo ? powinienes dopilnowac tego zeby temat juz był dawno zamkniety...
you know who.th
Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
Skill Czy Fart ?
A.C.A.B.
Spain
Ile razy mam mówić że go nie ma. Neta nie maZamieszczone przez A.C.A.B.
s4il
"Nie dyskutuj z deeebilem, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."
Enelin
moja rada dla ciebie
wykorzystaj ta wiedze madrze=]
A.C.A.B., wielki mistrzu się odezwał . Dobra niech ex0n zadecyduje. Bo ja widze ze tu nikt się nie zna na rzeczy oprócz mnie i s4il'a . Odzywacie się a nawet nie wiecie o co poszło. Jeżeli Ci tak A.C.A.B zależy to ja moge zrezygnować. Spoko.
A więc ex0n na prośbę A.C.A.B'a wycofuję się z funkcji moderatora. Można zamknąć temat .
Rapmen i s4il lepiej się nie wypowiadajcie bo i tak nie wiecie ocb ...
A NeU mnie nie broni dla Twojej wiadomości !
Jak tombcio napisał, to nie mam neta w domu.. co do tematu - baku powinienneś zachować się odpowiedzialniej i trochę się postrzymać, s4il, jesteś starszy to po co takie tematy? Skoro starszy to chyba mądrzejszy i bardzciej dojarzały - z twoich wypowiedzi i tego tematu to nie wynika.Zamieszczone przez A.C.A.B.
/close.
`FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
[img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]