Ciul mów sobie tak do osoby nie wychowanej, czyli do twojej rodziny(mamy, taty, brata lub do siebie) . Ja osobiscie uważam, iż jesteś szczylem zafajdanym, wiele o tym świadczy. Możilwe, że usunełem twojego(daremnego , wyszystkie są daremne

)posta/y. Nie pamiętam jaki to był posta, ale skoro usunełem był on gorszy niż te wszystkie .. Jeżeli masz coś do mnie to złóż skargę do admina. I tyle . Myślisz że będę płakał jak wszyscy będą wiedzieć jaki to ja jestem ? Jestem jaki jestem . I tak wiem, że większość mnie poprze, bo po co mają popierać takiego(jak ty to nazwałeś ?) ciula jak ty. Mam moderatora jeszcze na 2 forach, chcesz złożyć na mnie skargę ? Jak tak to podam Ci adresy www.
Pozdrów mame, tate, itp. Powiedz, iż źle Cię wychowali. Złóż skargę do NSA. Zapewne nie wierz co to jest. No ale google.pl przecież nie boli.
ex0n, prośba do Ciebie daj mu 3 warny albo i 6, jeżeli on ma mnie wyzywać to ja dziękuję, takie dzieci jak on powinno odrazu się banować. Jeszcze raz mnie przezwie sam mu dam 10 warnów i potem mi możesz nawet odebrać test-mod'a. Nie będę takiego czegoś tolerował . I nie usuwaj tego teamtu do póki się wszyscy nie wypowiedzą ! Prosze was o komentarze, czy złe czy dobre napiszcie .;] Jeżeli on tu dalej będzie miał konto to ja rezyzgnuje z moda ...
Więc, jeszcze raz s4il, pozdrów rodzine ciulów ..

i sam siebie pozdrów ciulu..
Tyle z mojej strony. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakąś skargę na mnie to porsze pisać w tym temacie .
Pozdrawiam was serdzecznie ..