Ciul mów sobie tak do osoby nie wychowanej, czyli do siebie samego . Ja osobiscie uważam, iż jesteś szczylem zafajdanym, wiele o tym świadczy. Możilwe, że usunełem twojego(daremnego , wyszystkie są daremne)posta/y. Nie pamiętam jaki to był posta, ale skoro usunełem był on gorszy niż te wszystkie .. Jeżeli masz coś do mnie to złóż skargę do admina. I tyle . Myślisz że będę płakał jak wszyscy będą wiedzieć jaki to ja jestem ? Jestem jaki jestem . I tak wiem, że większość mnie poprze, bo po co mają popierać takiego(jak ty to nazwałeś ?) ciula jak ty. Mam moderatora jeszcze na 2 forach, chcesz złożyć na mnie skargę ? Jak tak to podam Ci adresy www.
Powiedz rodzicom , iż źle Cię wychowali. Złóż skargę do NSA. Zapewne nie wierz co to jest. No ale google.pl przecież nie boli.
ex0n, prośba do Ciebie daj mu 3 warny albo i 6, jeżeli on ma mnie wyzywać to ja dziękuję, takie dzieci jak on powinno odrazu się banować. Jeszcze raz mnie przezwie sam mu dam 10 warnów i potem mi możesz nawet odebrać test-mod'a. Nie będę takiego czegoś tolerował . I nie usuwaj tego teamtu do póki się wszyscy nie wypowiedzą ! Prosze was o komentarze, czy złe czy dobre napiszcie .;] Jeżeli on tu dalej będzie miał konto to ja rezyzgnuje z moda ...
Więc, jeszcze raz s4il, pozdrowienia dla Ciebie![]()
(Jak to nazwałeś) ciulu..
Tyle z mojej strony. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakąś skargę na mnie to porsze pisać w tym temacie .
Pozdrawiam was serdzecznie ..