Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 86

Wątek: Ogolnie

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Czy wy specjalnie szukacie czegoś, żeby uwalić jakiegoś Admina ?
    Robi się jak w sejmie, gdzie każdy każdego nagrywa.
    To nie jest żadna obraza religijna. Co wy jesteście Matki Teresy, żeby was humorystyczne podejście do niektórych spraw raziło ?
    Takiego avatara widziałem na wielu forach i nikt tam nie protestował.
    Może Zmora jest Ateistą i ten posąg nic dla niego nie znaczy w sferze religijnej.
    To tak jak wy byście wzieli na Avatar postać z religii hinduskiej, bo wam się podoba i dodali podobny komentarz.
    Jak tu ma być taka atmosfera, że każdy szuka haka na innego admina, żeby tylko go uwalić, to może ja zrezygnuję ? Są tu ludzie, którzy chcieliby, żeby taki obrót sytuacji miał miejsce.

A co do Nieuka. Dlaczego miałby Cię zaskoczyć mój komentarz. Napisałem Ci wyżej moje podejście do tej sprawy i to powinno wystarczyć.
    Co do stracenia przez Zmorę Admina za jakiś Avatar, to oddaję to w ręce Exona. Sprawa wydaje mi się śmieszna i nie będę o niej decydował.

A czy banowanie innego Admina i podwarzanie jego autorytetu na serwerze, też nie jest karygodne ?
    Była już mowa o tym, że NIE BANUJEMY SIEBIE NAWZAJEM ! To się robi coraz bardziej chore. Jak mamy współpracować i reprezentować cs-portal, jak co chwilę przez błache sprawy będziemy musieli wymieniać Adminów !? Skąd ich będziemy brać ? Mamy się zdać na zupełnie świeżych graczy, którzy grają u nas pare dni ?
    Jak macie się tak kłócić, to ja naprawdę wolę stać z boku jako zwykły gracz i patrzeć jak radzicie sobie sami. Godzenie waszych chorych ambicji nie jest moim obowiązkiem. Ja chcę tylko spokojnie popracować dla cs-portal, a Wy tylko utrudniacie takimi sprawami.

Wiadomość z ostatniej chwili: Cieszcie się Ludu Nazaretu, bo Zmora zmienił awatar.
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
    [img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku

Senior Member
    Przegląda
    Wrocław
    Tak bardzo was to razi nie macie sie do czego przyczepić ??

Proszę. Zakańczam ten niepotrzebny spór, szczerze nie chce mi sie z wami spierać jestem trochę starszy od was i takie gierki mnie nie bawią....

Koniec tematu mojego awatara

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Walcze o to, o co powinien katolik.. ;]
    Jak nie masz szacunku do katolikow, i nie sluchasz prosby moderatora to nie masz czego szukac na tym forum. Pozdro.

Senior Member
    Przegląda
    Wrocław
    Ziomek zdejmuj teraz te warmy .....

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez ^Zmora
    Ziomek zdejmuj teraz te warmy .....
    żalosny jesteś, chcaileś miec spokój to ten spokój dostałeś.

Member
    Przegląda
    Wrocław
    pfff... Dzieci...
    [img]http/www.cutt.pl/userbars.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Zmienił avatar i spokój !!

Przyjaciel
    Przegląda
    Bytom
    Cytat Zamieszczone przez n0ke
    Eragonku ciekawy jestem czy teraz złożysz rezygnacje czy rzucasz tylko słowa na wiatr....
    Nie trzepiaj sie jego bo tutaj juz co poniektorzy tez gadali ze rezygnuja z admina a nie zrezygnowali ;]
    you know who.th
    Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
    Skill Czy Fart ?
    A.C.A.B.

Spain

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Dobra n0ke. Przekonałeś się, że Eragon nie rzuca słów na wiatr. Jego decyzja była prosta. Zrezygnował z funkcji Head Admina, Admina i moderatora na forum.

Jako, że chyba jedyny na tym forum staram się trzymać was wszystkich w kupie i utrzymać atmosferę na serwerze, zacząłem jak zwykle działać.

Zatem na moją prośbę Eragon wraca na serwer. Stara paczka Adminów musi się trzymać, bo to nada ciągłości cs-portal. Swoją drogą nie możemy pozwolić sobie na strate tej wybitnej jednostki

Napisałem do Was drodzy Admini apel i mam nadzieję, że się do niego jakoś ustosunkujecie.
    >>Apel<<

Zaczyna mi brakować czasów, jak był jeden serwer i paczka juz nie adminów... ale kolegów.
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
    [img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku

Przyjaciel
    Przegląda
    Bytom
    SHIFT Jakim prawem rozdajesz swoje pw do admina innym graczom ? wiez ze tak nie wolno... koles mial nick kocham_Swinie i napisal mi ze ma od shifta pw do admina tylko nie wie jak je zarobic zeby wejsc na jego nick.. zrobcie cos z tym h@... bo to paranoja jest
    you know who.th
    Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
    Skill Czy Fart ?
    A.C.A.B.

Spain

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów