Czy wy specjalnie szukacie czegoś, żeby uwalić jakiegoś Admina ?
Robi się jak w sejmie, gdzie każdy każdego nagrywa.
To nie jest żadna obraza religijna. Co wy jesteście Matki Teresy, żeby was humorystyczne podejście do niektórych spraw raziło ?
Takiego avatara widziałem na wielu forach i nikt tam nie protestował.
Może Zmora jest Ateistą i ten posąg nic dla niego nie znaczy w sferze religijnej.
To tak jak wy byście wzieli na Avatar postać z religii hinduskiej, bo wam się podoba i dodali podobny komentarz.
Jak tu ma być taka atmosfera, że każdy szuka haka na innego admina, żeby tylko go uwalić, to może ja zrezygnuję ? Są tu ludzie, którzy chcieliby, żeby taki obrót sytuacji miał miejsce.
A co do Nieuka. Dlaczego miałby Cię zaskoczyć mój komentarz. Napisałem Ci wyżej moje podejście do tej sprawy i to powinno wystarczyć.
Co do stracenia przez Zmorę Admina za jakiś Avatar, to oddaję to w ręce Exona. Sprawa wydaje mi się śmieszna i nie będę o niej decydował.
A czy banowanie innego Admina i podwarzanie jego autorytetu na serwerze, też nie jest karygodne ?
Była już mowa o tym, że NIE BANUJEMY SIEBIE NAWZAJEM ! To się robi coraz bardziej chore. Jak mamy współpracować i reprezentować cs-portal, jak co chwilę przez błache sprawy będziemy musieli wymieniać Adminów !? Skąd ich będziemy brać ? Mamy się zdać na zupełnie świeżych graczy, którzy grają u nas pare dni ?
Jak macie się tak kłócić, to ja naprawdę wolę stać z boku jako zwykły gracz i patrzeć jak radzicie sobie sami. Godzenie waszych chorych ambicji nie jest moim obowiązkiem. Ja chcę tylko spokojnie popracować dla cs-portal, a Wy tylko utrudniacie takimi sprawami.
Wiadomość z ostatniej chwili: Cieszcie się Ludu Nazaretu, bo Zmora zmienił awatar.