Alex skończ już z tym. Nie po to masz tego Junior Admina, żebyś się stawiał Adminom.
Hierarchia jest jasno ustalona i każdy ma znać swoje miejsce. To dotyczy Ciebie, onqu i innych Junior Adminów i Adminów.
Skarg już na Ciebie było dość, więc jak przyjdzie kolejna, to miarka się przechyli na Twoją niekorzyść.
Porządek w szeregach musi być i nie możemy się kłócić, bo to doprowadzi do rozłamu cs-portalu.
Możemy mieć do siebie sporo wątów, ale darzmy się szacunkiem. Bam i ACAB zawsze mieli do mnie coś, ale staram się okazywać im szacunek.

Tak samo jest z Head Adminami i ich serwerami. Ja, Eragon, Bam i Shocik mamy serwery przyporządkowane pod swoje osoby. Jeśli macie jakieś sugestie dotyczące mojego serwera, to przemyślę je, dam odpowiedź i ewentualnie wezmę pod uwagę. Tego samego oczekuję od was. Pamiętajcie, że serwery nie są TYLKO Head Adminów. Każdy z naszych adminów ma na nich te same prawa i nie może dojść do tego, że się banujemy czy kickujemy !

Teraz sprawa Junior Adminów. Jesteście wybrani, żeby się uczyć i pokazać nam się z jak najlepszej strony. Znajcie swoje miejsce w hierarchii i nie stawiajcie się wyżej postawionym kolegom. Jeśli macie jakiś problem to piszcie na forum, bo od tego jest.
Pamiętajcie, że to czy Junior Admin zostanie Adminem zależy od głosów pełnoprawnych Adminów.
Dzisiejsza sytuacja z onqu mi się nie spodobała, ale nie będę jej tu rozwijał. Wie, że jest na cenzurowanym u mnie i tak zostanie przez najbliższy czas.

Ustalmy konkretne zasady współpracy, bo takie zamykanie się w serwerze nie będzie dobre. Działanie w stylu "to całkowicie mój serwer i będę tu robił co chcę" jest błędnym rozumowaniem. Wiem, że nikt nie znosi krytyki, ale bierzmy pod uwagę zdanie innych.
Ja mówię to teraz otwarcie. Jeśli ktoś ma jakieś wątki do Junior Adminów, czy Adminów z serwerów do których zostałem przydzielony, to niech je pisze w temacie, który zaraz utworzę. Tam będziemy dyskutować. Myślę, że każdym Head Admin powinien coś takiego zrobić. Nie będzie bronienia znajomych z reala itp. Ja już mówiłem na forum, że jeśli któryś z moich JA przekroczy granicę, to nie zawacham się zabrać mu przywileje.

Niech każdy zna swoje miejsce w szeregu, a nie będzie burd i poprowadzimy cs-portal do sukcesu.

Oto tematy, które obiecałem stworzyć:
Sugestie dotyczące serwera TP
Sugestie dotyczące serwera WAR3FT