Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: Kilka nowo¶ci/zasad (g³ównie do adminów)

Kilka nowo¶ci/zasad (g³ównie do adminów)

- Powsta³ dzia³ Admini Serwera jest to dzia³ przeznaczony tylko i wy³±cznie dla adminów. Dostêp do niego maj± tylko i wy³±cznie cz³onkowie grupy Admini Serwera.
    - Jak wyrzej wspomnia³em powsta³a grupa Admini Serwera moderatorem tej grupy jest Falcon jego zadaniem bêdzie przydzielenie do niej wszyskich adminów graj±cych i uczestnicz±cych w ¿yciu forum i rozwoju serwera.
    - Grupa Admini Serwera nie bêdzie widoczna w legêdzie grup na forum jednak ka¿dy cz³onek bêdzie posiada³ t± rangê: [img]http/www.cs-portal.net/forum/templates/bLock/images/ranks/adminicskg6.png[/img]

Zmierzaj±c do sedna w dziale serwery robi siê poma³u niez³y bajzel. Moderatorem dzia³ów dotyczacych serwera mianowa³em Falcon'a (bez ¿adnych propozycji,sugerowañ itp wybra³em go bo widzê ¿e jest wnich na bierz±c± angarzuje siê. Mam nadzieje ¿e nie odmówisz adminowi i zaopiekujesz siê tymi dzia³ami.. ) Dodatkowo teraz Falcon odpowiada za ró¿nego rodzaju nieporozumienia. On ma to ostateczne zdanie. Nie mam tyle czasu ¿eby rozpatrywaæ ka¿d± sytuacjê konfiktow± i wszelakie niejasno¶ci. Widzê ¿e jest ogarniêty lubiany a ewentualne braki wiedzy na temat tej ciemnej strony ka¿dego gracza (cheaterów) szybko nadrobi..

chyba wszystko..

Senior Member
    Do³±czy³
    Sun Jan 2008
    Przegl±da
    Krosno
    Super Exon, Dobrze ¿e wybra³e¶ Falcona to jest porz±dny, starszy Pan xD

Senior Member
    Do³±czy³
    Tue Feb 2008
    Przegl±da
    Rzeszów
    To mi siê podoba

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Tue Feb 2008
    Przegl±da
    Polska
    ex0n, zar±biscie ¿e wybra³e¶ Falcon'a moim zdaniem on jest odpowiedzialny itp

Przyjaciel
    Do³±czy³
    Wed Jan 2008
    Przegl±da
    Wroc³aw
    Hmm dziêki Exon za to wyró¿nienie. W koñcu nie bêdê musia³ ci±gn±æ Ciê na forum, ¿eby¶ wypowiedzia³ siê na temat konkretnego czitera.

Grupa Admini Serwera jest juz kompletna. Je¶li jednak zdarzy³o siê, ¿e o kim¶ zapomnia³em, proszê mi zwróciæ na to uwagê.

Senior Member
    Do³±czy³
    Thu Dec 2007
    Przegl±da
    Ruda ¦l±ska
    Zapomnia³e¶ mnie dodaæ ^^

Podobne w±tki

1. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 13-12-2010, 15:25
  2. Kilka moich sygnaturek
    Przez Jaceek w dziale Pracownia Graficzna
    Odpowiedzi: 2