- Powsta³ dzia³ Admini Serwera jest to dzia³ przeznaczony tylko i wy³±cznie dla adminów. Dostêp do niego maj± tylko i wy³±cznie cz³onkowie grupy Admini Serwera.
- Jak wyrzej wspomnia³em powsta³a grupa Admini Serwera moderatorem tej grupy jest Falcon jego zadaniem bêdzie przydzielenie do niej wszyskich adminów graj±cych i uczestnicz±cych w ¿yciu forum i rozwoju serwera.
- Grupa Admini Serwera nie bêdzie widoczna w legêdzie grup na forum jednak ka¿dy cz³onek bêdzie posiada³ t± rangê: [img]http/www.cs-portal.net/forum/templates/bLock/images/ranks/adminicskg6.png[/img]
Zmierzaj±c do sedna w dziale serwery robi siê poma³u niez³y bajzel. Moderatorem dzia³ów dotyczacych serwera mianowa³em Falcon'a (bez ¿adnych propozycji,sugerowañ itp wybra³em go bo widzê ¿e jest wnich na bierz±c± angarzuje siê. Mam nadzieje ¿e nie odmówisz adminowi i zaopiekujesz siê tymi dzia³ami..) Dodatkowo teraz Falcon odpowiada za ró¿nego rodzaju nieporozumienia. On ma to ostateczne zdanie. Nie mam tyle czasu ¿eby rozpatrywaæ ka¿d± sytuacjê konfiktow± i wszelakie niejasno¶ci. Widzê ¿e jest ogarniêty lubiany a ewentualne braki wiedzy na temat tej ciemnej strony ka¿dego gracza (cheaterów) szybko nadrobi..
chyba wszystko..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

/www.cs-portal.net/forum/templates/bLock/images/ranks/adminicskg6.png[/img]
) Dodatkowo teraz Falcon odpowiada za ró¿nego rodzaju nieporozumienia. On ma to ostateczne zdanie. Nie mam tyle czasu ¿eby rozpatrywaæ ka¿d± sytuacjê konfiktow± i wszelakie niejasno¶ci. Widzê ¿e jest ogarniêty lubiany a ewentualne braki wiedzy na temat tej ciemnej strony ka¿dego gracza (cheaterów) szybko nadrobi.. 
Odpowiedz z cytatem