Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kilka nowości/zasad (głównie do adminów)

Kilka nowości/zasad (głównie do adminów)

- Powstał dział Admini Serwera jest to dział przeznaczony tylko i wyłącznie dla adminów. Dostęp do niego mają tylko i wyłącznie członkowie grupy Admini Serwera.
    - Jak wyrzej wspomniałem powstała grupa Admini Serwera moderatorem tej grupy jest Falcon jego zadaniem będzie przydzielenie do niej wszyskich adminów grających i uczestniczących w życiu forum i rozwoju serwera.
    - Grupa Admini Serwera nie będzie widoczna w legędzie grup na forum jednak każdy członek będzie posiadał tą rangę: [img]http/www.cs-portal.net/forum/templates/bLock/images/ranks/adminicskg6.png[/img]

Zmierzając do sedna w dziale serwery robi się pomału niezły bajzel. Moderatorem działów dotyczacych serwera mianowałem Falcon'a (bez żadnych propozycji,sugerowań itp wybrałem go bo widzę że jest wnich na bierzącą angarzuje się. Mam nadzieje że nie odmówisz adminowi i zaopiekujesz się tymi działami.. ) Dodatkowo teraz Falcon odpowiada za różnego rodzaju nieporozumienia. On ma to ostateczne zdanie. Nie mam tyle czasu żeby rozpatrywać każdą sytuację konfiktową i wszelakie niejasności. Widzę że jest ogarnięty lubiany a ewentualne braki wiedzy na temat tej ciemnej strony każdego gracza (cheaterów) szybko nadrobi..

chyba wszystko..

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    Super Exon, Dobrze że wybrałeś Falcona to jest porządny, starszy Pan xD
    POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.

Senior Member
    Przegląda
    Rzeszów
    To mi się podoba

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    ex0n, zarąbiscie że wybrałeś Falcon'a moim zdaniem on jest odpowiedzialny itp

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Hmm dzięki Exon za to wyróżnienie. W końcu nie będę musiał ciągnąć Cię na forum, żebyś wypowiedział się na temat konkretnego czitera.

Grupa Admini Serwera jest juz kompletna. Jeśli jednak zdarzyło się, że o kimś zapomniałem, proszę mi zwrócić na to uwagę.

Senior Member
    Przegląda
    Ruda Śląska
    Zapomniałeś mnie dodać ^^
    [img]http/img43.imageshack.us/img43/2823/abhorblaubc2betauserbar.jpg[/img]
    [img]http/i183.photobucket.com/albums/x89/Mackkdaddy5545/Signatures/NatesNaruto.png[/img]