Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy ... 234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 65

Wątek: Znow ban ;/

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    STOPPROCENT GUBISZ SIE... juz sam falcon skopiował ci z googli o recoilu a ty dalej swoje ? Nie ma w regulaminie ? no problem ex0n dopisze ; ] ŻAL ; ]
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Cytat Zamieszczone przez http://board.counter-strike.pl
    Na wstępie chciałem was uprzedzić, że korzystanie z flashbungów oraz skryptów (ala norecoil, bunnyhop, burst fire, fast zoom, balarina, etc.) podczas gry w jakiej kolwiek lidze jest zabronione równierz na serwerach publicznych nie powinno się używać tego typu rzeczy, ponieważ utrudniają one grę innym graczom. Za używanie skryptów (oprócz skryptów na kupno broni) można zostać zbanowanym przez HL Guarda na więskzości serwerów.

Senior Member
    Przegląda
    Rzeszów
    No to sam Widzisz Stoprocent
    Trzeba Wszystko Czytać

Junior Member
    Przegląda
    ten debil?? \'/
    No żal to was jest...Nie obchodzą mnie jakieś teksty skopiowane ze stronek odnośnie skrypyów..na tej STRONIE NIE MA NIC TAKIEGO ZE NIE MOZNA UZYWAC SKRYPTOW...
    Jeśli chodzi o popredni post falcona to czemu nie banujesz za bunnyhopa lub fast zooma??Dopiero kluciliście się ze to nie ma nic wspólnego z no-recoilem...Taka jest prawda ze połowa dobrych graczy gra ma norecoil...I porównywanie tego z wh i innymi czitami to BANAł!!a JESZCZE FALCON CO WIDZIELI?? BO BINDA MOGER SE ZROBIC NA BADBOYA I CO BANA MI DACIE ODRAZU??

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Może dobrze grają dzieki no-recoil ?^^ bo nie mają rozrzutu...
    A inni admini, może Cię skanowali ?
    Poza tym sam się przyznałeś, to po co dowody?
    Nie płacz tu dłużej bo robisz z siebie idiotę. Mówie Ci, że No-Recoil jest zabroniony i nie będę dalej na ten temat dyskutował.

[ Dodano: 22-05-08, 18:10 ]
    A jeszcze taka anegdotka:
    Zgarnia Cię policja [Admini] pod zarzutem morderstwa. Przyznajesz się do winy: "No tak.. zabiłem tę kobietę, ale tylko raz, bo chciałem zobaczyć jak to jest. Poza ty źle mi się z tym żyje." Zostajesz aresztowany i osadzony w więzieniu [Dostajesz bana], z którego po jakimś czasie uciekasz. Wracasz na miasto [Serwer] i zostajesz zauważony przez policję. Znowu Cię zgarniają a Ty sie pytasz "Ale dlaczego mnie zamykacie? Przecież nie zabiłem kolejnej kobiety."

Aha.. jak powiesz, że morderstwo to nie to samo co oszustwo, to zastąp to sobie oszustwem finansowym albo jeszcze innym i będziesz miał to samo.

Junior Member
    Przegląda
    ten debil?? \'/
    Nie placzę tylko jestem zirytowany twoją głupotą żaden skan nie wykryje no-recoila nawet nie wykryjesz go choćbyś mnie oglądał godzinami...Od kąt gram w csa (ok.6lat) nie spotkałem tak głupich ludzi...jeżeli nie chcecie żebym grał na tym serwerze to nie dużo jest serwerów NS...haah falcon zly przyklad...hehe bylem w wiezieniu[BAN] odsiedziałen swoje i HWDP mogę powiedziec ;]

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Nie jest do wykrycia ? Wystarczy, że poproszę gracza o puszczenie fullauto w ścianę. Od razu widać, że ktoś ma no-recoil. Nie mów mi o głupocie, gdyż sam nie masz zbyt dużo rozumu pisząc takie posty. Do tego nie stosujesz się do regulaminu działu, co też o Twojej mądrości dobrze nie świadczy.

No na szczęście daje Ci perma i masz dożywocie...

Junior Member
    Przegląda
    ten debil?? \'/
    żaden no recoil nie jest taki że wszystkie kule idą w 1 miejsce...2 może 3 kule na full auto trafiają w 1 miejsce...chyba ze jakiś multi hack ale i wto wątpie...więc nie masz szans wykryć możesz podejżewać ale to i tak nie powód do banowania ponieważ niektórzy mają opanowany recoil...heheh nie mów ze nie jestes głupi bo sam fakt że porównujesz siebie do policji to stwierdza...nie popisałes się anegdotą hahaah...zamknj ten temat bo nie chce mi sie klucić z takim dnem...

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Człowieku ahhahaha wiele dobrych graczy ma no recoila ? Nie udzielaj się już tu bo zacznę sobie ciąć ręce noszem... najlepiej wyczyć sobie historie i nie wchodź tu...

TO ja ci mówie: NIE GRAJ NA PORTALU ! Za twoje miejsce wejdzie 3523523523 innych graczy cu.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Cytat Zamieszczone przez kuba0410
    żaden no recoil nie jest taki że wszystkie kule idą w 1 miejsce...2 może 3 kule na full auto trafiają w 1 miejsce...chyba ze jakiś multi hack ale i w to wątpię...więc nie masz szans wykryć możesz podejrzewać ale to i tak nie powód do banowania ponieważ niektórzy mają opanowany recoil...heheh nie mów ze nie jestes głupi bo sam fakt że porównujesz siebie do policji to stwierdza...nie popisałes się anegdotą hahaah...zamknj ten temat bo nie chce mi sie klócić z takim dnem...
    Nie ma problemu. Dochodzi do tego obraza Admina. Raczej już sobie nie pograsz na tym serwerze.
    P.S. Bywaj czasem w szkole, zamiast grać tyle w CSa.

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy ... 234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów