Cytat Zamieszczone przez kuba0410
Całkowicie??od kiedy używałeś ze wiesz?? może zmniejsza ale Niektórzy nawet nie zauważają różnicy...a jeżeli to dozwolone to czemu nie mogę sobie ułatwić gry...jeżeli za to banujecie to czemu nie banujecie za awp script przecież tez pomaga w grze...a mi przez ten no recoil same banie nie leca ani nie widzę przez sciany....ale tobie nawet to by nie pomogło...A i mam pytanie czemu 2 raz dostałem bana jak już nie miałem tego skryptu??

Nie dość że się nie znają to jeszcze nadużywają swoich przywilejów admini na tym serwerze...
Czekam na opinię HA...
Na tym serwerze nie jest to dozwolone. Dostałeś bana raz za skrypt. A co kogo później obchodzi, że już nie grasz na tym skrypcie ? Ważne, że GRAŁEŚ !
Tak samo przychodzi ostatnio pewien gracz. Dostał kiedyś bana za WH. Ma neo, więc czasem wraca i mówi: "Przecież już nie gram na WH". Ja zazwyczaj odpowiadam "A co mnie to obchodzi, że JUŻ na tym nie grasz?"
Ja mam Cie za każdym razem sprawdzać jak wejdziesz na serwer ? Jak bym miał każdego tak sprawdzać to bym sobie nigdy nie mógł pograć.
A bana i tak dostałeś od kogoś innego...

Jeszcze jedno: RECOIL, czyli rozrzut broni po strzale jest po to w grach, by zrobić ją bardziej realną i zrobić grę taką, by nie była zbyt łatwa. Wszelkie modyfikacje typu no-recoil ułatwiają grę tak samo jak czity (AW, WH, SPIN itd.). Dlatego jest to zabronione.
Wyobraź sobie sytuacje, że stają dwie osoby naprzeciw siebie i strzelają w siebie fullauto.
Jedna ma normalny rozrzut i celownik jej "lata w powietrzu". Druga zaś nie ma takiego problemu i większość kul trafia w przeciwnika. Myślisz, że mają równe szanse?