Jak mogłeś to testować przez rok . .. . Kiedyś grałeś na identycznym nicku na kampno i ciągle jechałeś na anti lub no recoilt !!!!Zamieszczone przez kuba0410
Jak mogłeś to testować przez rok . .. . Kiedyś grałeś na identycznym nicku na kampno i ciągle jechałeś na anti lub no recoilt !!!!Zamieszczone przez kuba0410
Moim zdaniem BAN jest słuszny...
Skrypt No-Recoil to jest tak jak CHEAT...
A co do VAC to on nie banuje za skrypty...
Natomiast można cie przeskanowac jakims programem i AlL wyjdzie na jaw...
Pzd RAp
POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.
haha jak ja używam tego nicku od ok pół roku...dużo osób ma ten nick...ale to nie zmienia faktu ze nie ma w regulaminie czegoś takiego jak ban za skrypt... Tomcio dziecko ogarnij się między no albo anti nie ma różnicy...dostałem bana za to ze mam klawisz zbindowany:
bind "p" "say <-| StoProcent* Anti-Recoil Script|-> -=|FPSBANANA.com|=- | --> |_ [] |_ <-- |"
A jak nawet nie wiesz jak działa to się nie wypowiadaj bo dużo osób to ma a nawet nie wiesz o tym bo ciężko jest stwierdzić czy ktoś to ma...
[ Dodano: 22-05-08, 15:40 ]
No skanujcie...normalnie jakiś ciemnogród...nie ma takiego programu bo nikt kto wie ocob się nie czepia...
No-recoil jest zabroniony na serwerach. Przyznałeś się do używania go i nie ważne jak długo na nim grałeś. Ostatnio złapałem gracza, który sobie włączył Aim Bota na dwie rundy. Dostał bana, a później płakał, że chciał tylko wypróbować. Ban to ban i musisz się z tym pogodzić :P
[img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
[img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku
Ale co ma wspólnego aim do no-recoila?? Iczego mnie porównujesz do pierwszego lepszego czitera?? Jeżeli vac nie banuje za to to czemu uważaż że jest zabroniony?? Duzo osób gra na tym i mają konto steam i sie normalnie przyznają do tego na różnych serwerach...no recoil nie nic wspólnego z żadnym czitem...
ale zrozum człowieku na tym serwie nie ma vaca bo jest non steam... dostałeś bana i koniec... a moim zdaniem słusznego... no recoil zmniejszza lub calkowicie wylacza rozrzut w broni i to jest spore ułatwienie... przykro mi ; ]
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
Całkowicie??od kiedy używałeś ze wiesz?? może zmniejsza ale Niektórzy nawet nie zauważają różnicy...a jeżeli to dozwolone to czemu nie mogę sobie ułatwić gry...jeżeli za to banujecie to czemu nie banujecie za awp script przecież tez pomaga w grze...a mi przez ten no recoil same banie nie leca ani nie widzę przez sciany....ale tobie nawet to by nie pomogło...A i mam pytanie czemu 2 raz dostałem bana jak już nie miałem tego skryptu??
Nie dość że się nie znają to jeszcze nadużywają swoich przywilejów admini na tym serwerze...
Czekam na opinię HA...
Na tym serwerze nie jest to dozwolone. Dostałeś bana raz za skrypt. A co kogo później obchodzi, że już nie grasz na tym skrypcie ? Ważne, że GRAŁEŚ !Zamieszczone przez kuba0410
Tak samo przychodzi ostatnio pewien gracz. Dostał kiedyś bana za WH. Ma neo, więc czasem wraca i mówi: "Przecież już nie gram na WH". Ja zazwyczaj odpowiadam "A co mnie to obchodzi, że JUŻ na tym nie grasz?"
Ja mam Cie za każdym razem sprawdzać jak wejdziesz na serwer ? Jak bym miał każdego tak sprawdzać to bym sobie nigdy nie mógł pograć.
A bana i tak dostałeś od kogoś innego...
Jeszcze jedno: RECOIL, czyli rozrzut broni po strzale jest po to w grach, by zrobić ją bardziej realną i zrobić grę taką, by nie była zbyt łatwa. Wszelkie modyfikacje typu no-recoil ułatwiają grę tak samo jak czity (AW, WH, SPIN itd.). Dlatego jest to zabronione.
Wyobraź sobie sytuacje, że stają dwie osoby naprzeciw siebie i strzelają w siebie fullauto.
Jedna ma normalny rozrzut i celownik jej "lata w powietrzu". Druga zaś nie ma takiego problemu i większość kul trafia w przeciwnika. Myślisz, że mają równe szanse?
Czemu znów mnie porównujesz do jakiegoś czitera kiedy skrypt to nie czit...Jest dozwolony a nie ma w zadnym regulaminie ze nie wolno go uzywac więc ten ban jest bezpodstawny poza tym wymagany jest dowód rzeczowy którego nie macie... ;p Gdybym nie miał binda to do tej pory nie wiedzieli byście ze to mam ;]
W takim razie dostałeś bana za swoją głupotę.Zamieszczone przez kuba0410
A dowód rzeczowy jak to nazwałeś nie jest potrzebny w przypadku, gdy na serwerze jest paru adminów, którzy to widzieli.