Ehhh człowieku i tak jesteś przegrany w z tym banem... ja wolałbym nie czekać na opinie HA ;**
Ehhh człowieku i tak jesteś przegrany w z tym banem... ja wolałbym nie czekać na opinie HA ;**
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
Ale mnie nie obchodzi czy będę miał bana czy nie i tak nie będę grał na tym serwerze...Po prostu chcę wam uświadomić że nie daje się banów za skrypty szczególnie na serwerach ns...
Gdzie jest moderator ten temat dawno powinien byc zamkniety.... !!!!!
you know who.th
Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
Skill Czy Fart ?
A.C.A.B.
Spain
Zamieszczone przez RaPMeN
MAsz Racje![]()
ja dam tylko taki cytat Exona
i co? macie HA gdzieś? wyraźnie napisał, że przed banem trzeba mieć dowód w razie gdyby ktoś nie zgadzał się z decyzją.- Jedyną podstawą dawania Banów na serwerze jest dowód rzeczowy! Każdy admin dając komuś bana musi mieć dowód w postaci zrzutu ekranu bądź dema. Dowody nie należy wrzucać na forum wystarczy je trzymać na własnym komputerze przez okres 7 dni w razie gdyby ktoś nie zgadzał się z decyzją admina i przedstawił inny punkt widzenia dowody będą bezwzględnie wymagane..!! Za brak orz niestosowanie się do tych zasad grozi usunięcie funkcji admina! (Proponuję sobie zrobić Bindy żeby screany były robione i automatycznie zapisywane za pomocą jednego przycisku)!
eh. macie admina i kozaczycie.
może i norecoil nie jest fair. ale każdy może go sobie wrzucić do cfg. VALVE dopuszcza skrypty.
jeżeli uważqcie to za wspomagacze, to czemu nie uznacie używania skryptów za zabronione w regulaminie?
zdejmijcie mu bana, bo ma racje.![]()
Skrypty nie pomagające w grze ;/Zamieszczone przez faunt
Jeśli Valve chciałoby, by coś takiego jak no-recoil było dostępne, to samo by to stworzyło.
Valve stworzyło Vac, który chroni serwery przed cziterami. A że nie przewidzieli, że cziterzy są zdolni napisać skrypty, które sprawiają, że gra nie jest równa dla ludzi i cziterów, to obecna sytuacja jest tego następstwem.
Tu masz linka do wypisanych czitów. Może nie jest profesjonalne, ale no-recoil wyraźnie jest do nich zaliczany.
http/hlds.pl/Cheat
[ Dodano: 24-05-08, 17:58 ]
I tu się mylisz. Masz tu wyciąg z regulaminu GameBite:Zamieszczone przez kuba0410
Liga PushCup:Zamieszczone przez Gamebite
I mogę więcej wypisywać, ale nie będę się męczył dla Ciebie...Zamieszczone przez PushCup
Boże po co wogóle używać skryptów jeżeli nie umiesz grać bez nich to po prostu nie graj...![]()
Pozatym co to jest za skrypt na kupowanie? Zwykły bind
A no-recoil już jest oszustwem
PS. Falcon my też jesteśmy cziterami bo mamy skrypt na zmiane nicku pod jednym klawiszem![]()
No recoil
Czit obniżający, a wręcz niwelujący odrzut broni - jak strzelasz ogniem ciągłym to celownik nie podskakuje do góry. Podstawa wszystkich aimbotów - bez niego prawie żaden nie działa, albo działa kiepsko. Jak koleś strzela to puszcza ogień ciągły w jeden punkt na ścianie (a nie podnosi mu lufy z powodu odrzutu). Wykrywany na demach albo w grze, ale najczęściej korzystając z komend wykonywanych przez admina - są pluginy do sprawdzania no-recoil'a.
Wyraznie napisane...