Poradnik jak poradnik .... najlepszy to nie jest, widzialem wiele poradnikowDuzo lepszych od tego ale szanuje ze to ze poswieciles czas na napisanie go zeby pomoc ludziom ktorzy nie znaja google
![]()
No to sam jakiś napisz a nie krytykujesz! wtedy zobaczymy jak tobie to wychodziZamieszczone przez Mati$
s4il, idz na terapie lub kup sobie lek nerwosol ... Każdy ma prawo do opinii .
Zgadzam sie z tobą bako, s4il mam prawo do wlasnej opinii, wiec sie odwal coZamieszczone przez Mati$
![]()
Ja nie potrzebuje ale jesli z toba cos nie tak no to moze skorzystasz!Zamieszczone przez baku
Ja s4il uważam ze jednak chyba potrzebujesz.... prześledź swoje posty w ostatnim czasie i zobacz ile było wyzwisk i chamskich tekstówSam stwierdzisz ze potrzebujesz
Zamieszczone przez Mati$
Nie raczej ty. A co do wyzwisk sie od baku zaczelo! a po drugie piszesz daremne posty to tak jest!
s4il mając te 17 lat powinieneś dojść do wniosku, że zachowujesz się jak rozpieszczony dzieciak, któremu wszystko wolno. Zapanuj nad emocjami bo w przyszłości oraz karierze zawodowej będziesz miał wiele spięc ze znajomymi z pracy i trzeba będzie je rozwiązać w polubowny sposób![]()
Zamieszczone przez inS.wOw
Ja sie dobrze dogaduje ze znajomymi itp. ale jak taki ziomek ci wyskoczy i pisze takie glupoty to..... szkoda gadac