Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Administrator , moderator forum

Senior Member
    Przegląda
    Gliwice

Administrator , moderator forum

Chcialbym dostac administratora albo moderatora forum. Wiec apeluje do exona o prosbe niemw co tam trzeba zrobic jak by co jestem dostepny pod nr gg: 702133
    Jakies sprawy zwiazane z amxx to moja specjalnosc ogarniam go w pelni i nie tylko poradniki do cs czy cos w tym stylu zawsze sluze pomoca tylko teraz niemam zabardzo czasu zeby na bierzaco siedziec na forum i wszystkim pomagac! ale jak tylko moge to zagladam za jakis tydzien jak juz sie ogarne to co dzienni moge zagladac i pomagac od tego tu wkoncu jestem jakby co mam 18 lat pozdro i prosze o rozpatrzenie mojej prosby

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    Ja jestem ZA

Znam go dosyc długo...
    Ogarnia amx...
    Bardzo dobry jest w tym...
    pzd

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    moim zdaniem to jest tak że gość zagra dwa, trzy razy na serwerze, zarejestruje się na forum i napisze kilka postów to myśli że już się wbije do administracji i dostanie admina na serwerze..

Won z frajerstwem!

to jest coś w stylu JaroSimy czy kN tylko że JaroSima nie zdążył się zadomowić na forum i serwerze a już go nikt nie lubiał ^^
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Re: Administrator , moderator forum

Cytat Zamieszczone przez s4il
    Chcialbym dostac administratora albo moderatora forum. Wiec apeluje do exona o prosbe niemw co tam trzeba zrobic jak by co jestem dostepny pod nr gg: 702133
    Bam, Z tego co ja wyczytałem to tu nie chodzi o admina na serwerze.. Tylko o admina na forum..

tylko teraz niemam zabardzo czasu zeby na bierzaco siedziec na forum i wszystkim pomagac!
    To troche nie logiczne i bez sensu.. Piszesz że chcesz cos robić ale i tak się z tego nie wywiąrzesz bo nie masz czasu...

jakby co mam 18 lat pozdro i prosze o rozpatrzenie mojej prosby
    Czytając tą wiadomość odnioslem inne wrażenie. Odwiedziłeś forum zaledwie 16 razy. I kandydujesz na administratora forum.. komiczne.. Wychodząc z Twojego założenia chyba napisze podanie do onet.pl żeby mianowali mnie dyrektorem bo byłem kilka razy ale już nie będe miał czasu i będę tam coraz żadziej..

Co do moderatora to jest temat który obowiązuje każdego.. bez wyjątków.. klik

pozdrawiam // zamykam