Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: dzieje się tu coś?

Mieszany widok

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd

dzieje się tu coś?

Zero sparingów, turniej ajo-niewypał, nikt nie gra pod pseudonimem z BT, dzieje się coś wogóle. Tak jak ex0n sugerował, proponuje wziąść zawodnika "Acio" i zacząć grać, bo tu nudy jak cholera. Owszem brak czasu na cs, ale ludzie zacznijmy ocś działać. Co z serverem forum? Ex0n ty coś mówiłesś o slotach za 5 zeta-zrzućmy się na to i grajmy...
    Ja chyba za niedługo out bo brak formy :-/
    [img]http/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]
    www.multi-futbol.pl zapraszamy

Ja się odrazu usprawiedliwiam dlaczego nie gram z tagiem BT na serwerach mam nieraz admina na nick ex0n.. :-/ ale jak nie mam to gram.. ewentualnie reklame forum robie.. "ex0n | counter-strike.47.pl"

Co do serwera to zastanawiam się nad jednym faktem jak by to była sprawa z kasą.. Bo ja zamówie wszystko a potem wyjdzie że sam będe płacił.. :-/ Pasowało by God jak byś urzyczył konta.. :mrgreen: Może znalazło by się kilka osob z forum z których nie znamy w realu i by się zrzucały tak samo.. ale zobaczymy.. Bo mam wrażenie że więcej może być z tym problemów niż grania.. (tak jak z turniejem.. na początku wszyscy a potem... :-x :-x ) Ale warto mysle spróbować...

Co do sparingów.. to trzeba znaleź serwer i trzeba się rozglądać za klanami.. Jeżeli widzicie gdzieś klan jakiś na jakimś serwie idziem im jako tako to piszcie o gg admina i załatwiajcie.. Ja ostatnio mało co mam time na granie.. :-/ Ale postaram sie coś załatwić.. Dragon załatwił byś przez dadusa sparing z CBR.. :twisted:
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    ex0n mówie ci że nie mam kontaktu a gg dałem ci ich to masz przeciez :mrgreen: on i tak nie ma kontakut z nimi :lol: ja też mam admina na dr4gon to nie moge grać z podpisem BT to sie usprawiedliwiam a co do spaingó to moge grac ale tez nei zawsze kwestia do ustalenia

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    bo kurde zrobiliśmy klan,zagraliśmy jeden sparing i dalej lipa, nic się nie dzieje :-/ A wy jesteście żeby Acio wziąść do teamu??

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    ja chłopa nigdy w akcji nie widziałem ale widziałm screeny :mrgreen: wymiata to ja jetsem ZA

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    napewno iwdziałeś, często gra na mylku...na naszym też grał.

Przyjaciel
    Przegląda
    Niepołomice
    Ja gram dosc czesto z Aciem wiec mozna go spokojnie wziasc do BT.

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    Dorba to bierzemy go : Ex0n ostateczna decyzja należy do ciebie

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd

dzieje się tu coś?

Zero sparingów, turniej ajo-niewypał, nikt nie gra pod pseudonimem z BT, dzieje się coś wogóle. Tak jak ex0n sugerował, proponuje wziąść zawodnika "Acio" i zacząć grać, bo tu nudy jak cholera. Owszem brak czasu na cs, ale ludzie zacznijmy ocś działać. Co z serverem forum? Ex0n ty coś mówiłesś o slotach za 5 zeta-zrzućmy się na to i grajmy...
    Ja chyba za niedługo out bo brak formy :-/

Ja się odrazu usprawiedliwiam dlaczego nie gram z tagiem BT na serwerach mam nieraz admina na nick ex0n.. :-/ ale jak nie mam to gram.. ewentualnie reklame forum robie.. "ex0n | counter-strike.47.pl"

Co do serwera to zastanawiam się nad jednym faktem jak by to była sprawa z kasą.. Bo ja zamówie wszystko a potem wyjdzie że sam będe płacił.. :-/ Pasowało by God jak byś urzyczył konta.. :mrgreen: Może znalazło by się kilka osob z forum z których nie znamy w realu i by się zrzucały tak samo.. ale zobaczymy.. Bo mam wrażenie że więcej może być z tym problemów niż grania.. (tak jak z turniejem.. na początku wszyscy a potem... :-x :-x ) Ale warto mysle spróbować...

Co do sparingów.. to trzeba znaleź serwer i trzeba się rozglądać za klanami.. Jeżeli widzicie gdzieś klan jakiś na jakimś serwie idziem im jako tako to piszcie o gg admina i załatwiajcie.. Ja ostatnio mało co mam time na granie.. :-/ Ale postaram sie coś załatwić.. Dragon załatwił byś przez dadusa sparing z CBR.. :twisted:
    www.planetawhisky.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów