Wyzywam Cie na pojedynek. :P
Wyzywam Cie na pojedynek. :P
Ja proponuje Jutro, Godzina między 14-19.
Ja proponuje Jutro, Godzina między 14-19.
Ja moge z grzecznosci po sedziowac bo i tak niema cp robic![]()
Ja moge z grzecznosci po sedziowac bo i tak niema cp robic![]()
Cytat Wypowiedzi Miazgi : mialem kare na 2 bo grałem 11h i brachola nie było i tak teraz nie bede grał
BAm jak jesteś taki dobry i mylek jest słaby to wejdz kiedy gra tam np.maniak (krk)
myslisz że ja nie gram na pgtime możesz tam grać i co masz staty 1:10 spytaj sie eragona wygrałem z nim 9:0 1 vs 1 może sie trzensł nie mam screnów ale kij wygrałem jak takis dobry Bam to chodz 1 vs 1 i co pewnie jak bede wygrywał to bedzie albo że mam czity albo że mój serwer albo masz lagi i tak bedzie. Dałeś ogiego a gra jak moja siora
Ekhm.. to napisał co było wczoraj, dziś grałem na powaznie i zapomniałem o wczorajszym oszustwie Miazgi, w dodatku miałem lagi a on miał czity(hehe, żart). A tak od siebie dodam że Ogi grał świetnie. Gdyby Bam z Tobą przegrywał to by to olał, i by sie nie tłumaczył jak Ty po meczu z Daniowym Co darłes sie ze ma Czity, albo podczas gry z Andrim.
Sorry za Offtop, ale tamten temat jest zamknięty i napisałem to tu.
Wynik w 1 rundzie 7-4
Wynik w 2 rundzie 11-8
Wynik 18-12
Demo Nakręcone.
Demo gdzieś tam mam na kompie
nie bądz cwany eragon bo dostawałem teraz bo miałeś czity a na demku nie będzie to pokazane bo nagrałes wtedy kiedy ja 3 czy 4 razy wygrałem z toba to se wyłonczyłeś a pro po to niech ogi sie zmierzy ze mną to zobaczymy kto tu nie gra żle. Sędziego nie było to wiesz wczoraj dostawałeś 9:0 bo cie raz zabiłem i ty sie zdenerwowałes i ci sie ręka trzensła lol
miałeś wh tak jak gralismy na klan danniowego i z pgtime miałeś wh