Nie rozumiem jednej rzeczy ...... Podniecacie sie tym kto ma wiecej postow ?? zal heh

Nie rozumiem jednej rzeczy ...... Podniecacie sie tym kto ma wiecej postow ?? zal heh

Heheh cava tychyba niewiesz o co chodzi
Ten post jes zenada a jesli ja bede mial 200postow a on 500 to mnie nieiteresuje.
niech ma 300000000000000 ile chceL.
Ale nie takich!!!!!!!!!!!!!!
Bo to nie post. Tylko pie.rdola:. )
nalegam na zamykanie tematu bo sam teraz andri po ka¿dej odpowiedzi piszesz i sam spamujeszi fajne by by³o jak by¶ ty by³ tym dzieckiem i kto¶ by napisa³ ¿e ten post to pierdo³a

zamykam ten temat z powodu bez sêsownej k³ótni.
TEMAT ZAMKNIÊTY
[img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]
[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

I dobrze
Ale temamt bezsensowny!!!
Szcze¿e to mnie zaskoczy³e¶ t± wiadomo¶ci±.. bo nie jestem do koñca pewny czy to jest prawda.. skoro ma tylko 10cm dlugo¶ci to ciekaw jestem jaki jest szeroki..Jedno jest pewne zadatki na zawodnika sumo to on ju¿ ma...
![]()
//
Co do tej ca³ej "afery"... To wg mnie temat jest dobry.. bo to jest dzia³ Ciekawostki ze ¶wiata.. I w³a¶nie Miazga wrzuci³ tutaj ciekawostke.. Co prawda nie jest ona jaka¶ szczególna.. ale Ciekawostk± jest...Mi nie imponuje.. ale nie mo¿na powiedzieæ ¿e to jest spam bo spam bardziej bym okre¶li³ jako ... posty które nie w nosz± nic nowego do tematu nie ma w nich zawartej ¿adnej informacji tylko zbêdna tre¶æ..
I trzeba te¿ siê liczyæ z tym ¿e ka¿dy ma inny gust.. i dla nie których co¶ jest fajne wa¿ne zno¶ne.. a dla innych bez sensu, do bani, g³upie..
Tak ju¿ poprostu jest..
I nie powiem bo Andri i daniowy macie te¿ racje.. I to sporo tej racji.. Ale wina jest moja.. Bo nie ma na forum regulaminu.. Co jest moj± dzia³k±.. Bêde siê musia³ tym te¿ zaj±æ.. Bo za z³apanie kogo¶ na ewidentnym spamowaniu bêd± warny..
![]()
//
ps2; Jak znajde troche czasu to rozgl±dne siê i postaram skombinowaæ na forum system oceniania tematów.. tak ¿e ka¿dy po wej¶ciu bêdzie móg³ oceniæ w jakiej¶ skali temat i zobaczymy kogo tematy bêd± najlepiej oceniane.. Ale nic nie obiecuje.. :lol:
www.planetawhisky.pl

Andri99:Udzielam Ci "narazie" tylko s³ownego ostrze¿enia za nabijianie postów/GodZamieszczone przez Andri99
A co do ewidentnego spamowania by³y ju¿ przyk³ady-nie bêdê wymienia³, ale ex0n wiesz o które rzeczy chodzi.

ja powiem tak :lol: jakby miazga12 wkleji³ ca³y artyku³ o tym dziecku oczywi¶cie podaj±c ¼rud³o :mrgreen: dorzuci³ jakie¶ zdjêcieto mysle ¿e temat mug³by byæ...ale trakie co¶ ¿e napisze jedno zdanie to dla mnie bez sensu :-?

ja powiem tak :lol: jakby miazga12 wkleji³ ca³y artyku³ o tym dziecku oczywi¶cie podaj±c ¼rud³o :mrgreen: dorzuci³ jakie¶ zdjêcieto mysle ¿e temat mug³by byæ...ale trakie co¶ ¿e napisze jedno zdanie to dla mnie bez sensu :-?
To co ze jest taki temat to ja wezme za³oze temat i napisze zdech³ kot przy moim ogrudku bo zjad³ mysz!!