Szcze¿e to mnie zaskoczy³e¶ t± wiadomo¶ci±.. bo nie jestem do koñca pewny czy to jest prawda.. skoro ma tylko 10cm dlugo¶ci to ciekaw jestem jaki jest szeroki..Jedno jest pewne zadatki na zawodnika sumo to on ju¿ ma...
![]()
//
Co do tej ca³ej "afery"... To wg mnie temat jest dobry.. bo to jest dzia³ Ciekawostki ze ¶wiata.. I w³a¶nie Miazga wrzuci³ tutaj ciekawostke.. Co prawda nie jest ona jaka¶ szczególna.. ale Ciekawostk± jest...Mi nie imponuje.. ale nie mo¿na powiedzieæ ¿e to jest spam bo spam bardziej bym okre¶li³ jako ... posty które nie w nosz± nic nowego do tematu nie ma w nich zawartej ¿adnej informacji tylko zbêdna tre¶æ..
I trzeba te¿ siê liczyæ z tym ¿e ka¿dy ma inny gust.. i dla nie których co¶ jest fajne wa¿ne zno¶ne.. a dla innych bez sensu, do bani, g³upie..
Tak ju¿ poprostu jest..
I nie powiem bo Andri i daniowy macie te¿ racje.. I to sporo tej racji.. Ale wina jest moja.. Bo nie ma na forum regulaminu.. Co jest moj± dzia³k±.. Bêde siê musia³ tym te¿ zaj±æ.. Bo za z³apanie kogo¶ na ewidentnym spamowaniu bêd± warny..
![]()
//
ps2; Jak znajde troche czasu to rozgl±dne siê i postaram skombinowaæ na forum system oceniania tematów.. tak ¿e ka¿dy po wej¶ciu bêdzie móg³ oceniæ w jakiej¶ skali temat i zobaczymy kogo tematy bêd± najlepiej oceniane.. Ale nic nie obiecuje.. :lol:

Jedno jest pewne zadatki na zawodnika sumo to on ju¿ ma...
I trzeba te¿ siê liczyæ z tym ¿e ka¿dy ma inny gust.. i dla nie których co¶ jest fajne wa¿ne zno¶ne.. a dla innych bez sensu, do bani, g³upie..
Odpowiedz z cytatem