Szcze¿e to mnie zaskoczy³e¶ t± wiadomo¶ci±.. bo nie jestem do koñca pewny czy to jest prawda.. skoro ma tylko 10cm dlugo¶ci to ciekaw jestem jaki jest szeroki.. Jedno jest pewne zadatki na zawodnika sumo to on ju¿ ma...

//
Co do tej ca³ej "afery"... To wg mnie temat jest dobry.. bo to jest dzia³ Ciekawostki ze ¶wiata.. I w³a¶nie Miazga wrzuci³ tutaj ciekawostke.. Co prawda nie jest ona jaka¶ szczególna.. ale Ciekawostk± jest... Mi nie imponuje.. ale nie mo¿na powiedzieæ ¿e to jest spam bo spam bardziej bym okre¶li³ jako ... posty które nie w nosz± nic nowego do tematu nie ma w nich zawartej ¿adnej informacji tylko zbêdna tre¶æ.. I trzeba te¿ siê liczyæ z tym ¿e ka¿dy ma inny gust.. i dla nie których co¶ jest fajne wa¿ne zno¶ne.. a dla innych bez sensu, do bani, g³upie.. Tak ju¿ poprostu jest.. I nie powiem bo Andri i daniowy macie te¿ racje.. I to sporo tej racji.. Ale wina jest moja.. Bo nie ma na forum regulaminu.. Co jest moj± dzia³k±.. Bêde siê musia³ tym te¿ zaj±æ.. Bo za z³apanie kogo¶ na ewidentnym spamowaniu bêd± warny..

//
ps2; Jak znajde troche czasu to rozgl±dne siê i postaram skombinowaæ na forum system oceniania tematów.. tak ¿e ka¿dy po wej¶ciu bêdzie móg³ oceniæ w jakiej¶ skali temat i zobaczymy kogo tematy bêd± najlepiej oceniane.. Ale nic nie obiecuje.. :lol: