Nie rozumiem jednej rzeczy ...... Podniecacie sie tym kto ma wiecej postow ?? zal heh
Nie rozumiem jednej rzeczy ...... Podniecacie sie tym kto ma wiecej postow ?? zal heh
Heheh cava tychyba niewiesz o co chodzi
Ten post jes zenada a jesli ja bede mial 200postow a on 500 to mnie nieiteresuje.
niech ma 300000000000000 ile chceL.
Ale nie takich!!!!!!!!!!!!!!
Bo to nie post. Tylko pie.rdola:. )
nalegam na zamykanie tematu bo sam teraz andri po każdej odpowiedzi piszesz i sam spamujeszi fajne by było jak byś ty był tym dzieckiem i ktoś by napisał że ten post to pierdoła
zamykam ten temat z powodu bez sęsownej kłótni.
TEMAT ZAMKNIĘTY
[img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]
[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]
I dobrze
Ale temamt bezsensowny!!!
Szczeże to mnie zaskoczyłeś tą wiadomością.. bo nie jestem do końca pewny czy to jest prawda.. skoro ma tylko 10cm dlugości to ciekaw jestem jaki jest szeroki..Jedno jest pewne zadatki na zawodnika sumo to on już ma...
![]()
//
Co do tej całej "afery"... To wg mnie temat jest dobry.. bo to jest dział Ciekawostki ze świata.. I właśnie Miazga wrzucił tutaj ciekawostke.. Co prawda nie jest ona jakaś szczególna.. ale Ciekawostką jest...Mi nie imponuje.. ale nie można powiedzieć że to jest spam bo spam bardziej bym określił jako ... posty które nie w noszą nic nowego do tematu nie ma w nich zawartej żadnej informacji tylko zbędna treść..
I trzeba też się liczyć z tym że każdy ma inny gust.. i dla nie których coś jest fajne ważne znośne.. a dla innych bez sensu, do bani, głupie..
Tak już poprostu jest..
I nie powiem bo Andri i daniowy macie też racje.. I to sporo tej racji.. Ale wina jest moja.. Bo nie ma na forum regulaminu.. Co jest moją działką.. Będe się musiał tym też zająć.. Bo za złapanie kogoś na ewidentnym spamowaniu będą warny..
![]()
//
ps2; Jak znajde troche czasu to rozglądne się i postaram skombinować na forum system oceniania tematów.. tak że każdy po wejściu będzie mógł ocenić w jakiejś skali temat i zobaczymy kogo tematy będą najlepiej oceniane.. Ale nic nie obiecuje.. :lol:
www.planetawhisky.pl
Andri99:Udzielam Ci "narazie" tylko słownego ostrzeżenia za nabijianie postów/GodZamieszczone przez Andri99
A co do ewidentnego spamowania były już przykłady-nie będę wymieniał, ale ex0n wiesz o które rzeczy chodzi.
ja powiem tak :lol: jakby miazga12 wklejił cały artykuł o tym dziecku oczywiście podając źrudło :mrgreen: dorzucił jakieś zdjęcieto mysle że temat mugłby być...ale trakie coś że napisze jedno zdanie to dla mnie bez sensu :-?
To co ze jest taki temat to ja wezme załoze temat i napisze zdechł kot przy moim ogrudku bo zjadł mysz!!
no to jakbyś założył taki temat to pokazłabyś tylko jakim jestes de.bilem i tyle![]()