Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Czarna rozpacz- sterowanie

Junior Member
    Przegląda
    Toruń

Czarna rozpacz- sterowanie

Kiedyś trochę bawiłem się w cs'a i wczoraj postanowiłem sobie takowego zakupić w wersji oryginalnej, niestety mam poważny problem, który uniemożliwia mi granie mam nadzieję, ze ktoś mi pomoże.
    Otóż: gdy tylko zacznę grę i chcę iść powiedzmy do przodu to moja postać idzie do przodu...tylko, ze przez ładnych kilka sekund i w tym czasie nie reaguje na inne polecenia problem pojawiał mi się też w innych grach, ale nie na taka skalę (tzn. od początku mogłem trochę pograć, dopiero później się pieprzyło). W counterze mam tak od początku i cały czas i jeśli czegoś z tym nie zrobię to pieniądze okażą się wyrzucone w błoto ;( Ma ktoś jakieś pomysły? Dodam, ze moja wersja to cs anthology.

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Skoro masz to w innych grach to może wina klawiatury ?

Junior Member
    Przegląda
    Toruń
    Też na to liczyłem...niestety po sprawdzeniu okazało się, że to nie klawiatura. Na innej robi sie to samo

Junior Member
    Przegląda
    P-cE
    czyli wejscie na plycie glownej ... masz usb czy ps2 podpieta klawe ? 2 format kompa i jesli winxp nie instalowac zadnych sterow :P3 mozliwe ze jak masz wieksze obciazenie procka cos sie dzienie nie tak ale to soft nie sprzet wiec format sprawdz pobaw sie :P moze cos sie da :P

Junior Member
    Przegląda
    Toruń
    Klawiaturę mam na ps2. No zobaczę jutro z tym formatem może coś zdziałam. Mam nadzieję, że to pomoże

Junior Member
    Przegląda
    P-cE
    jak nie zakup przejsciowke z ps2 na usb :P jak to niepomoze to niewiem juz jakie 2 zl w sklepie