Ciekawi mnie czy jest na forum albo mo¿e s± osoby które wêdkuj± co¶..?
Ja zawsze przez wakacje ¶migam wêdk±.. bo wtedy jest na to czas..G³ównie sp³awik.. Czsami na blache zda¿y siê nawet na grunt.. Ale nie ma to jak sp³awik..
£owi kto¶ jeszcze??
![]()
Ciekawi mnie czy jest na forum albo mo¿e s± osoby które wêdkuj± co¶..?
Ja zawsze przez wakacje ¶migam wêdk±.. bo wtedy jest na to czas..G³ównie sp³awik.. Czsami na blache zda¿y siê nawet na grunt.. Ale nie ma to jak sp³awik..
£owi kto¶ jeszcze??
![]()
www.planetawhisky.pl
hehe z kilka lat temu te¿ ³owi³em z kumplem nawet wstawa³em o 5ale potem przestali¶my razem choidzæ bo mi sie zacze³o to nudzic :lol: :lol: a po drugi zjada³em zawsze z nudów ca³y chleb jaki by³ przeznaczony na zanêcanie i kumpel sie wkurza³
![]()
a teraz jakie on zar±biste woblery robi
ex0jn zrerszt± sam widzia³es
![]()
moje osi±gniêcia to okonie malutkie wêdk± z patyka ko³o pomostukiedy¶ z³owi³em jedn± sztukê wêdko zimow± (t± coo siê ³owi spod lodu) w lecie na sp³awik
Ja tam nie lubie ³owiæ-ale mój ojciec bardzo czê¶to je¿dzi³ na ryby
![]()
no dok³adnie..Zamieszczone przez dr4gon
![]()
![]()
W ¿yciu bym nie powiedzia³ ¿e mo¿na co¶ takiego zrobiæ jak by mi kto¶ wczesniej pokaza³.. 100% profesionalizmu..
Zreszt± mam jednego woblera jego roboty..
dosta³em.. :mrgreen:
Dawniej wiêcej osób chodzi³o na ryby.. Zawsze jak siê wybierali¶my to 4-5 osób..No ale jak kto¶ ostatnio powiedzia³ ¿e wiêcej jest ³owi±cych ni¿ ryb.. to nie ma siê co dziwiæ..
A od chyba 2-3 lat przewa¿nie chodze tylko z Fest3rem..
![]()
www.planetawhisky.pl
mnie by co¶ trafi³o jakbym mia³ siedzieæ i ³owiæ ca³y czas...no chyba ¿ebym mia³ PSP przysobie to mo¿e, nie nudzi wam siê to?
ja pamietam ¿e jak byli¶my mali to chodzili¶my ³adn± grupk± na ryby na ¿wirownie![]()
i tam z³owi³em swoj± pierwsz± rybê dzieki ex0nowi :mrgreen:
nie by³ to ¿aden atak na mistrzostwo Polski ale zawsze co¶![]()
[img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]
[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]
Ja pamietam ja chdzilem z bamem na ryby albo MRS i Ryszard B.
Bylo fajnie ale niekiedy niebralo to lepiej niewiedziec co robilismy.
Moja najwieksza ryba u bryka staw1 byl karas na 42cm. Wazyl okolo 2kg.
A na platnym stawie to zlapalem karpie 3 mialy okolo 40 41cm.
Ale teraz gdzies za 3tygodnie bede chodzil na platny bo beda karpie juz zerowaly.
I mozna sobie polapac i to duzo np koles ze 14 ten tzw. Rocki zlapal 15 karpi w godz.![]()
hehe z kilka lat temu te¿ ³owi³em z kumplem nawet wstawa³em o 5ale potem przestali¶my razem choidzæ bo mi sie zacze³o to nudzic :lol: :lol: a po drugi zjada³em zawsze z nudów ca³y chleb jaki by³ przeznaczony na zanêcanie i kumpel sie wkurza³
![]()
a teraz jakie on zar±biste woblery robi
ex0jn zrerszt± sam widzia³es
![]()
moje osi±gniêcia to okonie malutkie wêdk± z patyka ko³o pomostukiedy¶ z³owi³em jedn± sztukê wêdko zimow± (t± coo siê ³owi spod lodu) w lecie na sp³awik
Ja tam nie lubie ³owiæ-ale mój ojciec bardzo czê¶to je¿dzi³ na ryby
![]()
no dok³adnie..Zamieszczone przez dr4gon
![]()
![]()
W ¿yciu bym nie powiedzia³ ¿e mo¿na co¶ takiego zrobiæ jak by mi kto¶ wczesniej pokaza³.. 100% profesionalizmu..
Zreszt± mam jednego woblera jego roboty..
dosta³em.. :mrgreen:
Dawniej wiêcej osób chodzi³o na ryby.. Zawsze jak siê wybierali¶my to 4-5 osób..No ale jak kto¶ ostatnio powiedzia³ ¿e wiêcej jest ³owi±cych ni¿ ryb.. to nie ma siê co dziwiæ..
A od chyba 2-3 lat przewa¿nie chodze tylko z Fest3rem..
![]()
www.planetawhisky.pl