Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Rozstrzygnięcie II Kolejki !

Rozstrzygnięcie II Kolejki !

Szczerze zawiodłem się na tym turnieju, zapisało się tyle drużyn które w ogóle chyba zapomniały o istnieniu turnieju.. To miała być dobra zabawa przede wszystkim! A mam wrażenie że niektórzy boją się grać żeby nie przegrać. Utrudniają próby nawiązania kontaktu lub w ogóle nie odpowiadają. Tym faktem psują wszystkim którzy chcieli by ten turniej zakończyć dobrą zabawę! Na szczęście są jeszcze tacy którym zależy na turnieju…

Wnioski:
    Każde doświadczenie uczy nas czegoś nowego.. Tak że zajdzie kilka zmian przy rozpoczęcie starcie III Kolejki będzie Pierwszy Tydzień należał do graczy czyli oni będą mogli się dogadać umówić na mecz.. Gdy termin dobiegnie końca zostaną ustalone mecze przez administracje! Będą to godziny wieczorne przypuszczalnie od 20-22. Niestawienie się na mecz oznacza zwycięstwo przeciwnika! Mam nadzieje że to usprawni o wiele turniej! I zmobilizuje graczy..

I co teraz?
    Jak wiadomo termin rozgrywania meczy się skończył wczoraj! To jest ostatnia deska ratunku.. Wyznaczone są terminy rozgrywania spotkań które obowiązują do 22.02.2006. Inaczej mecze zakończą się tak jak jest opisane poniżej! Można odwoływać się w tym temacie do ewentualnych przeoczeń lub sprostowania postawionych zarzutów..

[center:79a6654798]GRUPA A[/center:79a6654798]

[center:79a6654798]Andri99 & Sciema vs Przemo19 & gregor18
    Mecz zakończy się zwycięstwem Andri99 & Sciema! oczym świadczy ten temat

Apollyon & Bam vs remix & justyna_ns
    Mecz zakończy się wygraną Apollyon & Bam. Podód zero kontaktu z drużyną przeciwną..

Kamilr9 & Gangsta kołcz vs OcoChodzi & Flash[/center:79a6654798]
    Mecz zakończy się wygraną OcoChodzi & Flash. Podód zero kontaktu z drużyną przeciwną.. Brak obecności na forum!

[center:79a6654798]GRUPA B[/center:79a6654798]

[center:79a6654798]KCA & Szymek vs Fantastic & A.C.A.B.
    Mecz zakończy się wygraną Fantastic & A.C.A.B.. Podód zero kontaktu z drużyną przeciwną.. Brak obecności na forum!

Waleczny Damiano & Złowieszczy Gucio vs ex0n & God
    Mecz zakończy się wygraną ex0n & God.. Podód zero kontaktu z drużyną przeciwną.. Brak obecności na forum! Tutaj dorzuce kilka groszy od siebie gdyż wysyłałem kilka wiadomości PW i Maili bez skutecznie.. Dostałem tylko jedną odpowiedź że jeden z przeciwników miał kontucje ręki. I że postara się znim dogadać co do meczu potem znowu zero kontaktu aż do chwili obecnej..

Kry & m*a*g*i*k [PL] vs ArturSAS & WB[/center:79a6654798]
    Mecz zakończy się wygraną Kry & m*a*g*i*k.. O czym świadczy ten temat I w tym przypadku nastąpi prawdopodobnie zmiana graczy gdyż mecz nie mógł się odbyć ze powodu gracza WB. Gdyż nie można się znim skontaktować w żaden sposób. ArturSAS próbował ale nie udało się.. Prawdopodobnie zastąpi go M!chael.

[center:79a6654798]GRUPA C[/center:79a6654798]

[center:79a6654798]Cava & Acio vs uNrEaL & K@MILLOS
    Brava Mecz został rozegrany!

Daniowy & LukaS vs Eragon & MRS
    Nie mam pojęcia dlaczego ten mecz się nie odbył?? Wszyscy gracze w tych 2 temach są obecni na forum..! Macie jeszcze czas aby rozegrać mecz! Proszę od wyjaśnienie tej sprawy.. Dlaczego mecz się nie odbył??

M@azg@ & .:Killzon:. vs DeCo & Hitman
    Brava Mecz został rozegrany!

[/center:79a6654798]

Przerażający widok.. jak widać grupa C jest najbardziej zorganizowaną grupą..
    Jeśli zaszła jakaś pomyłka proszę o zgłoszenie błędu. Tak samo jestem otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie..

Pozdrawiam ex0n
    www.planetawhisky.pl

Senior Member
    Przegląda
    Qłaj
    ja myśle że tye walkowery będą dopóki nie będzie końca meczów grupowych :-|

a potem będzie jazda
    [you:250e110226] wiesz ze zaraz cie gollum zje

Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie sprawdź TUTAJ
    Lekcje używania forum:
    LEKCJA1
    LEKCJA2

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    To że MRS sie nie stawił na wyznaczony termin i przyszedł po 20 minutach to nie moja wina. Ex0n to Twój brat więc jego sie spytaj :mrgreen:

Mi sie widzi ze wikszosci sie znudzil turniej jak poszli do szkoly wiec jak tak dalej bedzie to najwyzej sie turniej przelozy na wakacje :P bom za niedlugo beda same walkowery i zostanie tylko max 4 druzyny

Przyjaciel
    Przegląda
    ...
    No dobze exOn teraz jak sa walkowery to mysle ze ci co je dostali beda chcieli sie odegrac i zagraja nastepny mecz

Przyjaciel
    Przegląda
    W.Z
    ja bede nastepny gral chocby sam nie dam sobie juz walkowera wlepic kompa dzis doprowadze do porzadku a Wb podobno Montuje procka w piatek nie szlo sie z nim skataktowac

Member
    Przegląda
    POLSKA
    popieram determinacje
    ale wszyscy dobrze wiemy że ich (tych z którymi nie ma kontaktu) mało to obchodzi
    jaki jest sens w zapisywaniu sie na tury gdy nie ma sie zamiaru grac ??
    :-/ :-? parodia co sie dzieje :-x :cry:
    ale patrzcie sami ---> zostanie z 6-7 druzyn które dzieki tym walkowerom :-( :-/ wyjdą z grupy a tam bedzie juz wielki finał w którym bedą tylko Ci którzy chcą grać !!!!!!!!
    wtedy zacznie się prawdziwy tur !!!!!!!!!! :mrgreen:

[ Dodano: 2007-02-22, 10:28 ]
    albo poprostu ustalmy jeden termin
    tj niedziela godziny od 18 do 22
    w którym trzeba rozegrać swoje mecze
    a jeżeli komuś ten termin z jakiś powodów nie będzie odpowiadał to napisze sobie na forum w piątek lub najpóźniej w sobote i termin dla tego konkretnego meczu zostanie przełożony...
    Licze na poważne potraktowanie sprawy...........
    a adminom współczuje bo wiem jak to jest - kiedyś prowadziłem turnieje w FIFE 06 i też były takie same problemy ale najważniejsze to działać stanowczo
    nie wolno ulegać i nie wolno się zawachać wpisać WALKOWERA :-x :-/ :-(
    chociaż jestem przeciwko takiemu rozwiązaniu sprawy :cry:

Przyjaciel
    Przegląda
    Kłaj
    daniowy dostanie ale chciałbym zagrać z unrealem dostaniecie do 0 :guns: hahahah

Senior Member
    Przegląda
    Zamość
    Hahahaha. Młody nie badz taki pewny siebie :twisted:
    [center:964aea3e9f][img]http/experience.at.desk.pl/images/logo.gif[/img][/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]www.unsgaming.com[/center:964aea3e9f]

[center:964aea3e9f]#uns-gaming.com @ QuakeNet[/center:964aea3e9f]

Junior Member
    Przegląda
    Kielce
    Ja bym proponowal jeszcze wieksze zaostrzeniem regulaminu.
    Ze np termin meczy jest ustalany juz na samym poczatku i byly by dwa terminy np. niedziela 19 i poniedzialek 20.

Bylby wybor a jakby ktos niemogl w obu terminach to trudno, odpada przeciez to nie koniec swiata.
    Ale sadze ze takich sytuacji bylo by malo albo wogole bo raczej nierozgrywanie meczy jest skutkiem braku checi a nie braku czasu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów