staram się być kulturalnym tak długo jak mogę, niestety gdzieś ta granica jest kiedy o kulturze zapominam, inna sprawa że do niektórych osób inaczej się nie dotrze jak przez ostrzejsze sformułowania ...
Bam, uwierz, gdybym nie miał racji, to bym się tu po raz kolejny nie rozpisywał, ale wiem że rację mam ... problem w tym że AmaroW ma swoje racje a ja niestety stoję na strconej pozycji bo on jest kimś i cs'a zna od przedszkola a ja bawię się w to od 4 miechów (gdyby nie to że więcej znajomych gra w cs'a i są lepsze serwy to dalej tłukłybym w quake3)
jak już powiedziałem, czy Amarowowi się to podoba, czy też nie, myli się, przykro mi chłopie ale nie jesteś nieomylny ... cieszy mnie to że z łatwością wykrywacz cziterów ale tym razem się pomyliłeś ... wiem że do błędu się nie przyznasz bo wierzysz w to co mówisz tak samo jak ja ... ale niestety, stoisz na straconej pozycji bo jak mówiłem to jak Mario gra i z czym gra wiem lepiej od Was wszystkich
a jak już nie masz czym wytłumaczyć lepszej gry Maria to podam Ci kilka powodów:
trnujemy cały czas, nie na serwie to na lanie ... gramy na aimach (o mapy mi chodzi, niektóre tak się zwą, wiesz, sam kałąch i m4 np) ... Mario ma teraz nowego kompa, nowy monitor (17 cali, przedtem grał na żałosnej 15-stce), nową myszę, nawed podkładnę jakąś bajerancką
tym możesz wytłumaczyć sobie przyrost jest skilla ... bo czitów tutaj żądnych nie ma
Sory Bam za wulgaryzmy, niestety każdego czasem ponosi![]()

)
Odpowiedz z cytatem