1. Non stop trzeba nagrywac demo . Zacznijmy od tego ze wystarczylo zawolanie mnie ze steam na serwer ze nagle niewyobrazalnie Mario_13 wskoczyl skill i kazdego sobie robil jak chcial . Mysle sobie ma dobry dzien . Ale gdy zaczelo mi nie pasowac to jak sie zachowuje zobaczylem tylko 3 rundy. Zaczijmy od tego ze jesli mialbym patrzec na kazdego i krecic demko to nei pogralbym sobie wogole na cs portal bo sa tacy co maja haxy a nie umieja ich wykorzysywac .
2. Jestem adminem nie tylko na na cs portal ale takze na Twierdzy Wroclaw FFA TP WAR3 oraz KOBA . Wiec nie ucz mnie jak sie adminuje skoro wiem jak rozpoznac kogos kto gra
a) sluch
b) piksele
c) farta
d) skilla
A on gral na normalnym skanie , Bodajze OGC hook 2.1.4 beta wersja bo trząsł mu sie celownik i to jest 1 rzecz jak łatwo rozpoznac po ruchu broni czy plynnosc czy skacze to jest bardzo latwe do rozpozniania .
Wiec przypilnujcie sobie go a nie .
I co ze kumpel z akademika .
Z Starych czasow 1.4 Path ( 1.5 ówczesny ) pamietam jak koleś potrafił grać z internetowej kafejki u mnie w miescie ( gdzie potem wyszlo na jaw ) i kazdy go krył . A jak sam zobaczylem na oczy to był e mail na vavle .
Nie ucz mnie jak adminować gram w csa dłużej niż ty 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 1.1.5 3d i teraz steam , czasami Cs
1 Moja stycznosc byla w 99. Mam wiecej turnieju zaliczonych niż ty panienek.
Półtora roku w CSPL spedzilem więc nie ucz mnie dziecko jak sie adminuje i jak sie rozpoznaje czita bo to jest dla mnie naprawde chore żeby ktoś mnie uczył posługiwania się adminem .
Pozatym jest dużo innych adminów jak czsami wchodze na spect i obserwuje co oni robią to ci zamiast patrzec czy ktos nie gra na haxach to ci sobie graja i maja to daleko gdzies a ja zamiast po pracy / szkole sie odprężyć musze ogladac jakiegos idiote i krecic mu jeszcze demko . Wystarczy mi pare akcji ktorą każdą analizuje bardzo dokładnie moje pomyłki sa praktycznie znikłe bo wiem jak sie zachowuje dana osba grająca na słuch a jak przy haxach.
Pzdr [? ] ?