AmaroW --> sory ale nie wyskakuj mi z jakimiś gównami, patchami i innymi pierdołami bo nie wiem o czym mówisz, gram w cs'a 4 miesiące i nic poza samą grą mnie nie interesuje ...
wiem że jesteś wielki CS_MASTER ale może wyluzuj ... zamiast siedzieć przy cs;ie sam sam sobie na dupy wyskocz bo się kompleksów nabawisz ... też byś zaczął coś zaliczać bo latka lecą, chyba że wolisz chłopców ... Twoja sprawa, nie wnikam ...
ale gówno obchodzą mnie Twoje racje w stylu: widziałem go przez 3 rubdy i mu celownik skakał ... ja widzę jego grę przez 4 miechy ... sam często gram na jego kompie (jak wychodzi na kilka rund np) więc ***** jakby był tam jakiś czit to chyba bym też ładnie fragował, a ja na jego kompie fragów z dupy nie trzaskałem ...
a jak chcesz się rpzekonać co za "czity" pochowały się na kompie, zapraszam do Tarnowa ... masz blisko, pociągiem 1:18 ... chcesz to jak będę wracać po długim weekendzie to wpadnę po Ciebie bo przez Rzeszów przejeżdżam ... na poprawę humoru możemy wyskoczyć na browarka później gdzieś na rynek ... piszesz się na to ?? serdecznie zapraszam ...
EDIT: jeszcze jedno, to co wiele osób nazywa Wh u Nas jest to gra TP ... jednym jest potrzebne WH zeby zobaczyć gdzie ma przeciwnika, nam wystarczą wzajemne podpowiedzi (of course żebyś znów z jakimś gównem nie wyskoczył, podpowiadamy sobie tylko wtedy kiedy gramy razem, i to tylko tyle na ile regulamin pozwala - jjak razem nie gramy to, nie ma lekkowolę mieć kaskę na broń jak jego fragi
podglądania nie ma ) ... jakbyś pograł z Nami to byś zobacyzł że chodzimy w te same miejsca i się wspieramy bo na tym polega gra TP ... czasem wystarczy jedno słowo byś wiedział gdzie w ściane strzelić by przeciwnika ściągnąć ... zresztą, co ja Ci będę tłumaczyć, ojeździłeś się po turniejach to wiesz o czym mówię ... szkoda tylko że tak mało osób wie do czego mikrofony powinny służyc, bo wtedy możnaby naprawdę drużynowo pograć ... nikomu by wh nie było wtedy potrzebne ...

wolę mieć kaskę na broń jak jego fragi
podglądania nie ma ) ... jakbyś pograł z Nami to byś zobacyzł że chodzimy w te same miejsca i się wspieramy bo na tym polega gra TP ... czasem wystarczy jedno słowo byś wiedział gdzie w ściane strzelić by przeciwnika ściągnąć ... zresztą, co ja Ci będę tłumaczyć, ojeździłeś się po turniejach to wiesz o czym mówię ... szkoda tylko że tak mało osób wie do czego mikrofony powinny służyc, bo wtedy możnaby naprawdę drużynowo pograć ... nikomu by wh nie było wtedy potrzebne ...
Odpowiedz z cytatem