Cytat Zamieszczone przez AmaroW
Chce Nadswiadczyc Ze dnia powszechnego ktoregos przez przypadek wyszlo na jaw jak nagle niemilosernie wskoczyl skill Mario_13 przez przypadek gdy uzyl noza jak kazdy wie na ogc i innych leci sie na speedhacku. Niestety nie zdazylem nagrac demka . Od Razu go zabanowalem.
Kilka spraw: chciałbym zauważyć że pierdoli mnie czy dostanę dożywotniego bana na cs-portal, mam dość debilizmu który panuje u połowy adminów cs-portal i jeśli mam zostać zbanowany za to że ktoś rzuca im prawdę prosto w oczy, to przyjmę tego bana z uśmiechem na ustach

1. AmaroW --> gdzie jest demko ?? kto Ci pozwolił oskarżać publicznie ludzi o czity i inne gówna bez dowodów ?? kim Ty jesteś ?? chcesz wiedzieć ?? jesteś cieciem, przypominam sobie nie jedną sytuację gdy dostałeś chociażby od Maria 3 hs z rzędu i był ban/kick ... bo Ci coś nie pasowało ... teraz śmiesz ludzi oskarżać publicznie nie mając dowodu ?? znasz zasady ?? regulamin ?? czytałeś ?? nie masz dowodów to nie masz prawa dać bana ot tak a Twoje widzi misie nie ma tutaj żadnego znaczenia ...

2. jak już pisałem nie raz, ani ja, ani nikt z moich znajomych na żadnych czitach nie gra ... mało tego, nawte nie wiem jak takie gówno wygląda ... raz miałem okazję przekonać się jak się gra z wh bo kumpel podrzucił mi mapkę de-train_wh czy jakoś tak ... a co do tego całego speedhacku (czy jakoś tak) t cholera przy zwykłych lagach sam mam nie raz wrażenie jakby ktoś zapieprzał z prędkością światła ...

Twoje zachowanie jest gówniarskie a już na pewno nie godne admina, który łamie zasady któe dla niego powinny być Swiętościa !! Nie masz dowodu --> zdobądź je najpierw zanim kogoś publicznie na forum zaczniesz szkalować ...
też mogę napisać że lecisz na aimie bo sprzedałeś komuś 3 hs, na wh bo zabiłeś kilka osób przez ściane czy na speedcoś tam bo mi zlagowało i wydawało mi się że zapieprzasz jakbyś miał motorek w dupie ...
znaleźliście sobie taką kozę ofiarną i jedziecie po nim jak tylko możecie, żal !!

zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz, a osoby któe nad Wami czuwają powinny się zastanowić czy spełniacie swoją funkcję właściwie, bo wg mnie połowa z Was, adminów, traktuje cs-portl jako swoją własność, i będąc na serwerze wyznaje jedną zasadę: prwdziwy regulamin ustalam sam i w dupie mam to jaki regulamin jest ustalony odgórnie !!!!
sory, ale przyzwyczailiście się do gry z gówniarzami którzy wykrzyczą swoje żale przez mikrofon i temat zamknięty ... niestety, jestem trochę starczy od tych osób i nie pozwolę sobie na takie zachowanie ...

Bestia --> a to co Ty dziś zrobiłeś na serwie to jest tragedia, żal dupę ściska widząc coś takiego ... ban bo AmaroW wytrzasnął temat z dupy że Mario gra na czitach ?? sprawdziłeś go dziś ?? powiedz, jakiego czita dziś użył ?? powiedz ***** albo idź w pizdu i się więcej człowieku nie ośmieszaj ... a jak chcecie sprawdzić jakich czitów używamy to mogę podać adres i zapraszam na kawę ...

EDIT: jeszcze 2 słowa ode mnie: ja już nawet nie liczę na to że na cs-portal pogram, bo nawet jeśli bana nie dostanę to przy adminach na serwie grać się też nie da, łudzę się tylko że może ktoś kompetentny zrobi coś by podwyższyć poziom adminów na tym serwerze, bo jak już pisałem połowa z nich to totalne dno, najgorsi admini jakich widziałem, a grałem na wielu serwach ... oczywiście, nie tyczy się to wszystkich, szkoda że zazwyczaj trafiam na te czarne owce

aha ... chciałem podziękować Eragonowi za pomoc którą od Niego wiele razy otrzymałem (a chcę skorzystać z okazji bo jak już zjem banika to pewnie forum zniknie z ulubionych i więcej tu zaglądać nie będę) ... więcej takich osób jak Ty i byłoby o niebo lepiej ...