Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Info

Przyjaciel
    Przegląda
    rzeszow
    1. Non stop trzeba nagrywac demo . Zacznijmy od tego ze wystarczylo zawolanie mnie ze steam na serwer ze nagle niewyobrazalnie Mario_13 wskoczyl skill i kazdego sobie robil jak chcial . Mysle sobie ma dobry dzien . Ale gdy zaczelo mi nie pasowac to jak sie zachowuje zobaczylem tylko 3 rundy. Zaczijmy od tego ze jesli mialbym patrzec na kazdego i krecic demko to nei pogralbym sobie wogole na cs portal bo sa tacy co maja haxy a nie umieja ich wykorzysywac .
    2. Jestem adminem nie tylko na na cs portal ale takze na Twierdzy Wroclaw FFA TP WAR3 oraz KOBA . Wiec nie ucz mnie jak sie adminuje skoro wiem jak rozpoznac kogos kto gra
    a) sluch
    b) piksele
    c) farta
    d) skilla

A on gral na normalnym skanie , Bodajze OGC hook 2.1.4 beta wersja bo trząsł mu sie celownik i to jest 1 rzecz jak łatwo rozpoznac po ruchu broni czy plynnosc czy skacze to jest bardzo latwe do rozpozniania .

Wiec przypilnujcie sobie go a nie .

I co ze kumpel z akademika .

Z Starych czasow 1.4 Path ( 1.5 ówczesny ) pamietam jak koleś potrafił grać z internetowej kafejki u mnie w miescie ( gdzie potem wyszlo na jaw ) i kazdy go krył . A jak sam zobaczylem na oczy to był e mail na vavle .

Nie ucz mnie jak adminować gram w csa dłużej niż ty 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 1.1.5 3d i teraz steam , czasami Cs

1 Moja stycznosc byla w 99. Mam wiecej turnieju zaliczonych niż ty panienek.
    Półtora roku w CSPL spedzilem więc nie ucz mnie dziecko jak sie adminuje i jak sie rozpoznaje czita bo to jest dla mnie naprawde chore żeby ktoś mnie uczył posługiwania się adminem .

Pozatym jest dużo innych adminów jak czsami wchodze na spect i obserwuje co oni robią to ci zamiast patrzec czy ktos nie gra na haxach to ci sobie graja i maja to daleko gdzies a ja zamiast po pracy / szkole sie odprężyć musze ogladac jakiegos idiote i krecic mu jeszcze demko . Wystarczy mi pare akcji ktorą każdą analizuje bardzo dokładnie moje pomyłki sa praktycznie znikłe bo wiem jak sie zachowuje dana osba grająca na słuch a jak przy haxach.

Pzdr [? ] ?

Junior Member
    Przegląda
    Lezajsk
    AmaroW --> sory ale nie wyskakuj mi z jakimiś gównami, patchami i innymi pierdołami bo nie wiem o czym mówisz, gram w cs'a 4 miesiące i nic poza samą grą mnie nie interesuje ...

wiem że jesteś wielki CS_MASTER ale może wyluzuj ... zamiast siedzieć przy cs;ie sam sam sobie na dupy wyskocz bo się kompleksów nabawisz ... też byś zaczął coś zaliczać bo latka lecą, chyba że wolisz chłopców ... Twoja sprawa, nie wnikam ...

ale gówno obchodzą mnie Twoje racje w stylu: widziałem go przez 3 rubdy i mu celownik skakał ... ja widzę jego grę przez 4 miechy ... sam często gram na jego kompie (jak wychodzi na kilka rund np) więc ***** jakby był tam jakiś czit to chyba bym też ładnie fragował, a ja na jego kompie fragów z dupy nie trzaskałem ...

a jak chcesz się rpzekonać co za "czity" pochowały się na kompie, zapraszam do Tarnowa ... masz blisko, pociągiem 1:18 ... chcesz to jak będę wracać po długim weekendzie to wpadnę po Ciebie bo przez Rzeszów przejeżdżam ... na poprawę humoru możemy wyskoczyć na browarka później gdzieś na rynek ... piszesz się na to ?? serdecznie zapraszam ...

EDIT: jeszcze jedno, to co wiele osób nazywa Wh u Nas jest to gra TP ... jednym jest potrzebne WH zeby zobaczyć gdzie ma przeciwnika, nam wystarczą wzajemne podpowiedzi (of course żebyś znów z jakimś gównem nie wyskoczył, podpowiadamy sobie tylko wtedy kiedy gramy razem, i to tylko tyle na ile regulamin pozwala - jjak razem nie gramy to, nie ma lekko wolę mieć kaskę na broń jak jego fragi podglądania nie ma ) ... jakbyś pograł z Nami to byś zobacyzł że chodzimy w te same miejsca i się wspieramy bo na tym polega gra TP ... czasem wystarczy jedno słowo byś wiedział gdzie w ściane strzelić by przeciwnika ściągnąć ... zresztą, co ja Ci będę tłumaczyć, ojeździłeś się po turniejach to wiesz o czym mówię ... szkoda tylko że tak mało osób wie do czego mikrofony powinny służyc, bo wtedy możnaby naprawdę drużynowo pograć ... nikomu by wh nie było wtedy potrzebne ...

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    w twoich wypowiedziach co chwile pojawia się "CENZOR"
    zastanowiłbyś się nad swoim zachowaniem ^^
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Junior Member
    Przegląda
    Lezajsk
    staram się być kulturalnym tak długo jak mogę, niestety gdzieś ta granica jest kiedy o kulturze zapominam, inna sprawa że do niektórych osób inaczej się nie dotrze jak przez ostrzejsze sformułowania ...

Bam, uwierz, gdybym nie miał racji, to bym się tu po raz kolejny nie rozpisywał, ale wiem że rację mam ... problem w tym że AmaroW ma swoje racje a ja niestety stoję na strconej pozycji bo on jest kimś i cs'a zna od przedszkola a ja bawię się w to od 4 miechów (gdyby nie to że więcej znajomych gra w cs'a i są lepsze serwy to dalej tłukłybym w quake3 )
    jak już powiedziałem, czy Amarowowi się to podoba, czy też nie, myli się, przykro mi chłopie ale nie jesteś nieomylny ... cieszy mnie to że z łatwością wykrywacz cziterów ale tym razem się pomyliłeś ... wiem że do błędu się nie przyznasz bo wierzysz w to co mówisz tak samo jak ja ... ale niestety, stoisz na straconej pozycji bo jak mówiłem to jak Mario gra i z czym gra wiem lepiej od Was wszystkich
    a jak już nie masz czym wytłumaczyć lepszej gry Maria to podam Ci kilka powodów:
    trnujemy cały czas, nie na serwie to na lanie ... gramy na aimach (o mapy mi chodzi, niektóre tak się zwą, wiesz, sam kałąch i m4 np ) ... Mario ma teraz nowego kompa, nowy monitor (17 cali, przedtem grał na żałosnej 15-stce), nową myszę, nawed podkładnę jakąś bajerancką tym możesz wytłumaczyć sobie przyrost jest skilla ... bo czitów tutaj żądnych nie ma

Sory Bam za wulgaryzmy, niestety każdego czasem ponosi

Przyjaciel
    Przegląda
    rzeszow
    Ja ciebie zdzisiu nie wyzywam ani nic poprostu przedstawiam to co na oczy widzialem i nie chce nikogo oczerniac .
    2. Tobie sie zdaje ze ja non stop siedze i gram , a masz błedne odczucia gdyż ja jeszcze pracuje i musze znalesc czas dla panny na kompoterze spontanicznie jestem , moj brat jest juz czesciej teraz odemnie , jak chcesz wpadnij podrodze do rzeszowa pujdziemy na browarka i takie tam
    3. co do Mario_13 mogl tez poprostu usunac i przyjsc i mowic wam ze on nic nie ma a wy jako kumple nie wiedzac o tym ze ma chronicie go , duzo razy takich rzeczy widzialem uwiez mi

Junior Member
    Przegląda
    Lezajsk
    spoko, jak dla mnie EOT
    co do Maria, wybacz ale nie ustąpie nigdy czita nie miał, nie wiem dlaczego tak to wyglądało ... było, minęło ... każdy z Nas ma swoje racje więc dalsze przekonywanie chyba nie ma sensu, a że mnie poniosło w tym temacie za to przepraszam ...

ja też nie siedzie cały czas chociaż takie studia że od kompa nie odchodzę więc często się wbijam ... a panne mam w akademiku więc daleko chodzić nie muszę , jest plus

a co do browara, chętnie ale czasu na wyjazdy nie mam bo kilka projektów do napisania i sesja się zbliża szybciej niż by się człowiek jej spodziewał

dobra, dla mnie temat do zamknięcia bo chyba nie ma sensu dalej poruszać tej sprawa,

pozdrawiam, No Swe@r

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12