siemka hcialem miec swuj klan jak mam to zrobic
siemka hcialem miec swuj klan jak mam to zrobic
robisz sobie jaja?
czemu jua jastem pierwszy ras na tej stronie a gram jusz w cs dwa i puł roku .jak bys mug to opisz mi cos o tej stronce i wigule albo podaj gg .
[ Dodano: 23-04-08, 22:33 ]
jak moge zalorzyc swuj klan
po prostu, wymysl nazwe klanu i w cs zmien se nick
np: a.o.d | wujek
to aod to tag klanowy
dzienki jak masz gg to podaj lub zagadaj <7605385. zagadaj dzisiaj o 9 dzienxZamieszczone przez Warmi
[ Dodano: 24-04-08, 15:35 ]
a istnieje takie cos jak A.O.D jak tak to zalorze sobie. Ale musial bym sobie z toba pogadac mije gg 7605385 dzienx.![]()
A.O.D to przykład !!! Wymyśl co ci się podoba!!!
żal ! Jakie błędy w wyrazach !! wstyd![]()
![]()
![]()
jestes noobem jakbys gral 2 lata bys umial pisac bo piszesz jak 2 latek i tyle ! klanu lepiej nie rob bo na dobre ci to nie wydjize
tylko beda sie z ciebie brechac poczekasj jeszce 5 lat i zacznij grac lub naucz sie na piamiec slowniczka ort bo to jest poprostu neo prawdziwy neo
i to jest obraza uzytkownika forum to co mowisz jackal-.-
@koles moze ma dyslekcje w zaawansowanym stopniu jak moj kolo a ma 16 lat.Ledwo pisze blad za bledem
moim zdaniem to naprawde neo bo zasmieca to forum a jakos nazwe tematu dobrze napisal a te same wyrazy w jego wypowiedzi nie ... ;/ moze i obrazilem ale jak tu sie nie powstrzymac ? jakby chcial sie dowiedziec napisal by na wiaderko.com gdzie wiecej ludu jest i szybciej mu odp dadza a nie tutaj na odludnione forum![]()