Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 59

Wątek: Admini

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    cs-portal.net || ^Bam moze byc
    cs-portal.net || Eragon - spx admin
    Qadr4tN-c3 | Bestia -spx admin
    Qadr4tN-c3 | Maharadzi - Zaraz po faclonie
    Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - Zaraz po Maharadzi
    cs-portal.net || Andri99 - spoko admin (rewanżyk)
    cs-portal.net || Lord Vader - spx admin
    Tombcio.Kos - spx admin
    LuQmeN - zadko go widuje praktycznie wcale
    A.C.A.B. - spoko admin
    AmaroW- nie wiem
    cs-portal.net || Pr0c3k - taki sobie
    Falcon_PL - mistrz mp5 ,wspaniały admin moim zdaniem najlepszy
    Qadr4tN-c3 | ShoTDowN -Zaraz po czarniutkim
    LazLo- spx admin

Moje zdanie

Przyjaciel
    Przegląda
    Wrocław
    Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze Pół żartem, pół serio, więc nie bierzcie sobie wszystkiego do serca

Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - dla ziomków Czarny... Bardzo cichy gość. Mówią, że jest cichy z natury, ja zaś uważam, że to wina mikrofonu. Apeluję, by ktoś się zlitował i kupił Czarnemu mikrofon Może jakaś zrzuta ?
    Na serwerze chodzą słuchy, że zwany jest cieniem Falcona.. inni twierdzą, że to Falcon jest cieniem Czarnego. Nie mniej jednak jak grają razem, to tworzą zgrany duet.
    P.S. Świetny admin.

Qadr4tN-c3 | Maharadzi - dla wtajemniczonych Cava... z mleczkiem. Uczynny, wspaniały admin. Między innymi jemu zawdzięczam Admina ;P

Qadr4tN-c3 | Bestia - zwany przeze mnie Bestyją. Jak już jest na serwerze, to nie zdradza zbytnio swojej obecności Nie odzywa się zbyt dużo.. może to z powodu jego strasznej natury
    Wiadomość z ostatniej chwili: Bestia się ujawnił. Zdobył na westwoodzie 38-2 i nawet odezwał się od czasu do czasu.

Qadr4tN-c3 | ShoTDowN - jak ja lubię ten tajemniczy chichot w słuchawkach, kiedy na respie dostane fleshem. Ciekawe od kogo Shotdown.. zwany Shocikiem, lub Szocikiem. Wesoły gość, dobry admin. Kiedy jest na serwie, zawsze panuje miła atmosfera. P.S. Mówią, że gra na KODACH

cs-portal.net || ^Bam - Bama troszkę nie rozumiem (jak każdy chyba), ale tylko dlatego że jak cos mu leży na serduchu, to nie chce tego wyrazić słowami :P Jeśli Bam ma dobry dzień, to gra sie z nim nawet nieźle
    Po serwerze od czasu do czasu lata powiedzonko: "Bam, Bam i po Tobie!". Bardzo trafne jak Bam ma dobry dzień

cs-portal.net || Eragon- Podobno czyta książki (tak te papierowe!!). Ma duże ambicje i zasady, których brakuje w ostatnich czasach. Bratnia dusza według Falcona. Dobry admin i kumpel.

cs-portal.net || Andri99 - Poprostu Andri.. Albo jak kto woli pomponiarz Biega z pompą po serwerze i robi zadymy Od czasu do czasu woła do Falcona Browar, jak by miał nadzieję, że ten mu postawi. Dobry kompan do rozmów i dobry admin.

cs-portal.net || Lord Vader - Cóż.. tutaj nie wiem co mam napisać. Nieczęsto go widuje, a jak już jest to sie nie odzywa.

Tombcio.Kos - rozgadany i uczynny przyjazny Admin. Jemu też po części admina zawdzięczam

LuQmeN - z LuQmeNem niewiele grałem, więc nie będę sie wypowiadał

A.C.A.B. - powered by A.C.A.B - trzyma ludzi troszkę na dystans, ale zyskuje przy bliższym poznaniu

AmaroW - od czasu do czasu z głośników na mieście słychać radio Amarow. Niezłe bity szybko porywają do zabawy cały serwer. Jeszcze nikt nie zadzwonił do adminów, by powiedzieć trzy słowa do Ojca prowadzącego Nie lubię z nim grać, bo jak wchodzi na serwer, to zawsze ma najwiecej fragów

cs-portal.net || Pr0c3k - niektórzy twierdzą, że coś go łączy z Amarowem, ale ja nie widze podobieństwa :P Dobry gracz i admin. Kiedy jest na serwerze, to jest dobra zabawa

Lazlo - dobry gracz, młody Admin. Dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków.

Falcon_PL - ten to dziwny typ. Lata z mp5 po serwerze i zaciesza ze wybija pół teamu przeciwnika. Niektórzy twierdzą, że pochodzi z Wenus, ale najnowsze plotki donoszą, że wychowały go dzikie świnie w lasach polskich Sudetów. Wielka gaduła i spamer mikrofonu :P Czasem przenosi problemy życia codziennego na serwer, ale ma nadzieje że nie odbija się to za bardzo na graczach

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Hehe, ciekawy komentarz.. ) Więcej takich, ehhe

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    to co mi leży na serduchu to już moja sprawa i nic wam do tego :P
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    cs-portal.net || ^Bam - Jak ma dobry dzionek to jest Spoko ps. dobry admin
    cs-portal.net || Eragon - Wywiązuje się z obowiązków Admina... Fajny ziomus itd. ;p
    Qadr4tN-c3 | Bestia - Cichy...Spokojny...Miły i dobry Admin
    Qadr4tN-c3 | Maharadzi - Tak samo jak Bestia
    Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - Każdy Qadr4tN-c3 taki jest
    cs-portal.net || Andri99 - To jest typowy Pompnik Biega po serwie z pompa i zamiata Bardzo fajny ziomek...
    cs-portal.net || Lord Vader - nieznam go....
    Tombcio.Kos - W moim wieku bardzo porządny Facet, Nice Admin itd.
    LuQmeN - Dużo z nim nie grałem ale podobnie jak Andri lubi Pompy
    A.C.A.B. - Nie za bardzo go znam... Praktycznie wogule sie nie udziela do mikro
    AmaroW- Starszy Pan, Wymiatacz , (DJ AmaroW), Poprostu ten Pan jest spoko
    cs-portal.net || Pr0c3k - Grałem z nim pare razy i Wniosek : BArdzo Fajny Kolo
    Falcon_PL - Starszy Pan... Ale jest bardzo Nice... Można z nim pośmiać, Gdy gra na serwie praktycznie zawsze jest miła atmosfera...
    Qadr4tN-c3 | ShoTDowN - Każdy Qadr4tN-c3 taki jest
    LazLo- Uczciwy, Przyjacielski, Kurcze co sobie kupi mikro neFF to mówi ze mu sie rozwalilo xD

POzDrO dLa CaŁeGo cs-portal.net
    cs-portal.net ROX !!

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Cytat Zamieszczone przez RaPMeN
    Kurcze co sobie kupi mikro neFF to mówi ze mu sie rozwalilo
    Mikro miałem w słuchawkach, ale słuchawki mi spadły i jedna (lewa) nie łączy, a mikro nie chodzi.. a zwykły sprzedałem Może kupie
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Junior Member
    Przegląda
    P-cE
    cs-portal.net || ^Bam- czlowiek z ego < :P
    cs-portal.net || Eragon nigdy niewidzialem
    Qadr4tN-c3 | Bestia moja bestyjAA
    [BaNg^BooM] Sasuko he?
    Fest3r he ?
    Qadr4tN-c3 | Maharadzi fochasz straszny
    Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! my black power
    Qadr4tN-c3 | D3v4$t4t0r he ?