-
Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze
Pół żartem, pół serio, więc nie bierzcie sobie wszystkiego do serca 
Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! - dla ziomków Czarny... Bardzo cichy gość. Mówią, że jest cichy z natury, ja zaś uważam, że to wina mikrofonu. Apeluję, by ktoś się zlitował i kupił Czarnemu mikrofon
Może jakaś zrzuta ?
Na serwerze chodzą słuchy, że zwany jest cieniem Falcona.. inni twierdzą, że to Falcon jest cieniem Czarnego. Nie mniej jednak jak grają razem, to tworzą zgrany duet.
P.S. Świetny admin.
Qadr4tN-c3 | Maharadzi - dla wtajemniczonych Cava... z mleczkiem. Uczynny, wspaniały admin. Między innymi jemu zawdzięczam Admina ;P
Qadr4tN-c3 | Bestia - zwany przeze mnie Bestyją. Jak już jest na serwerze, to nie zdradza zbytnio swojej obecności
Nie odzywa się zbyt dużo.. może to z powodu jego strasznej natury 
Wiadomość z ostatniej chwili: Bestia się ujawnił. Zdobył na westwoodzie 38-2 i nawet odezwał się od czasu do czasu.
Qadr4tN-c3 | ShoTDowN - jak ja lubię ten tajemniczy chichot w słuchawkach, kiedy na respie dostane fleshem. Ciekawe od kogo
Shotdown.. zwany Shocikiem, lub Szocikiem. Wesoły gość, dobry admin. Kiedy jest na serwie, zawsze panuje miła atmosfera. P.S. Mówią, że gra na KODACH 
cs-portal.net || ^Bam - Bama troszkę nie rozumiem (jak każdy chyba), ale tylko dlatego że jak cos mu leży na serduchu, to nie chce tego wyrazić słowami :P Jeśli Bam ma dobry dzień, to gra sie z nim nawet nieźle 
Po serwerze od czasu do czasu lata powiedzonko: "Bam, Bam i po Tobie!". Bardzo trafne jak Bam ma dobry dzień 
cs-portal.net || Eragon- Podobno czyta książki (tak te papierowe!!). Ma duże ambicje i zasady, których brakuje w ostatnich czasach. Bratnia dusza według Falcona. Dobry admin i kumpel.
cs-portal.net || Andri99 - Poprostu Andri.. Albo jak kto woli pomponiarz
Biega z pompą po serwerze i robi zadymy
Od czasu do czasu woła do Falcona Browar, jak by miał nadzieję, że ten mu postawi. Dobry kompan do rozmów i dobry admin.
cs-portal.net || Lord Vader - Cóż.. tutaj nie wiem co mam napisać. Nieczęsto go widuje, a jak już jest to sie nie odzywa.
Tombcio.Kos - rozgadany i uczynny
przyjazny Admin. Jemu też po części admina zawdzięczam 
LuQmeN - z LuQmeNem niewiele grałem, więc nie będę sie wypowiadał 
A.C.A.B. - powered by A.C.A.B - trzyma ludzi troszkę na dystans, ale zyskuje przy bliższym poznaniu 
AmaroW - od czasu do czasu z głośników na mieście słychać radio Amarow. Niezłe bity szybko porywają do zabawy cały serwer. Jeszcze nikt nie zadzwonił do adminów, by powiedzieć trzy słowa do Ojca prowadzącego
Nie lubię z nim grać, bo jak wchodzi na serwer, to zawsze ma najwiecej fragów
cs-portal.net || Pr0c3k - niektórzy twierdzą, że coś go łączy z Amarowem, ale ja nie widze podobieństwa :P Dobry gracz i admin. Kiedy jest na serwerze, to jest dobra zabawa 
Lazlo - dobry gracz, młody Admin. Dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków.
Falcon_PL - ten to dziwny typ. Lata z mp5 po serwerze i zaciesza ze wybija pół teamu przeciwnika. Niektórzy twierdzą, że pochodzi z Wenus, ale najnowsze plotki donoszą, że wychowały go dzikie świnie w lasach polskich Sudetów. Wielka gaduła i spamer mikrofonu :P Czasem przenosi problemy życia codziennego na serwer, ale ma nadzieje że nie odbija się to za bardzo na graczach
Uprawnienia umieszczania postów