Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy ... 234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 59

Wątek: Admini

Przyjaciel
    Przegląda
    redtube.com
    Cytat Zamieszczone przez nvm.
    Tombcio.Kos malo na serwie gra
    Ja nie gram mało ;/ po prostu często mnie nie widzisz ja najczęściej gram pod wieczór albo po szkole :P:P

Senior Member
    Przegląda
    szczecinek
    teraz kazdy bedize kopiowal fragment 1 posta i bedzie sei tlumaczyl ;p gosc poprostu powiedzial co o was mysli ;p ''DEMOKRACJA PANIE'' xD

Junior Member
    Przegląda
    Wrocław
    Cytat Zamieszczone przez ex0n
    nvm., z tego co napisałeś wynika że admina powinno stracić około 6 adminow którzy nie grają w ogóle.. A reszta może być..
    Tak ale tylko jak ja bym byl na twoim miejscu to amarow i procek tez leca takie jest moje zdanie. I prosze nie piszcie ze sie chce do kogos podlizac bo smieszni jestescie.Kazdy kto gra powinien sie wypowiedziec o adminach wtedy bys sie dowiedzial kto jest dobrym adminem kto toroche gorszym.

Pozdrawiam.

Przyjaciel
    Przegląda
    Bytom
    Bardzo dobry temat wkoncu kazdy moze wypowiedziec sie o ktoryms adminie np o mnie ze wkurzam ludzi czesto Widze ze rufus juz stracił admina ciekawe na kogo teraz przyjdzie kolej Oby nie na mnie exon :P Widzicie ze rufusowi odebrano admina nie składajcie odrazu propozycji na adminow bo dobrze wiecie ze adminow jest duzo na serwie i zawsze ktos siedzi ;] Noo to prawda nvm falcon jak sie rozgada przez mikrofon to jakby z toba przez telefon gadal albo na live ehahe Falcon to taka gaduła ;] ale dobrze jest

ps: czarniutki skoncz tak karac co wchodze na serwa masz staty 9:1 18:4 i andri i jego shotgany ehahe 3 razy mnie juz zabil
    you know who.th
    Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
    Skill Czy Fart ?
    A.C.A.B.

Spain

Senior Member
    Przegląda
    Rzeszów

Re: Admini

AmaroW nie porozumienie typ was wyjebal poszedl specjalnie do was do klanu zeby dostac admina a potem zrezygnowal z klanu bo wiedzial ze to i tak nie wyjdzie....
    cs-portal.net || Pr0c3k to samo co ammarow

Sory ale ja nic nie mam z nim wspólnego i nie kłam ..

Przyjaciel
    Przegląda
    rzeszow
    A ty nvm mow co chcesz . Ja nie musze wchodzic i grac na serwer bo obserwuje wszystko przez hltv + gram pod fake i sie nie ujawniam , zabanowalem wiecej haxow niz ty wchodziles na serwer .

[ Dodano: 23-04-08, 12:45 ]
    pozatym wiecie co jest dla mnie smieszne ? teraz jak typ o nicku ats | bobek cos tam na ab popiernicza przez 3 rundy a admini sobie z tego nic nie robia i nie patrza ... zenada

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez AmaroW
    A ty nvm mow co chcesz . Ja nie musze wchodzic i grac na serwer bo obserwuje wszystko przez hltv + gram pod fake i sie nie ujawniam , zabanowalem wiecej haxow niz ty wchodziles na serwer .

[ Dodano: 23-04-08, 12:45 ]
    pozatym wiecie co jest dla mnie smieszne ? teraz jak typ o nicku ats | bobek cos tam na ab popiernicza przez 3 rundy a admini sobie z tego nic nie robia i nie patrza ... zenada
    A Ty wszystkich wyklinasz i wogóle pan świata jesteś, może wiedzie o CS masz, za to kultury w ogóle..

Junior Member
    Przegląda
    Wrocław
    Ale ty teraz zmieniasz temat powinienies sie przyznac ze specjalnie poszedles do klasu zeby dostac admina + rcona bo dobrze wiedziales ze z nimi nie bedziesz gral bo oni non stemowi sa i niekiedy tylko graja klanowki.Na poczatku jak wszedles na serwe to spiewales do mikrofonu itp chciales poprostu podlizac sie adminom bo wiedziales ze oni cie potem popra na forum jak zlozysz wniosek.Tyle w temacie.

Procek moze do ciebie to sie pomylilem sorki.Ale za ammarowa jestem pewny w 100%.

exon mala rada jak na innych duzych serwerach jak bedziesz wybierał nowego admina to powinienes najpierw zapytac sie adminow jak ten koles sie sprawdza potem zwyklych uzytkownikow

Pozdrawiam.

Przyjaciel
    Przegląda
    rzeszow
    Cytat Zamieszczone przez nvm.
    Ale ty teraz zmieniasz temat powinienies sie przyznac ze specjalnie poszedles do klasu zeby dostac admina + rcona bo dobrze wiedziales ze z nimi nie bedziesz gral bo oni non stemowi sa i niekiedy tylko graja klanowki.Na poczatku jak wszedles na serwe to spiewales do mikrofonu itp chciales poprostu podlizac sie adminom bo wiedziales ze oni cie potem popra na forum jak zlozysz wniosek.Tyle w temacie.

Procek moze do ciebie to sie pomylilem sorki.Ale za ammarowa jestem pewny w 100%.

exon mala rada jak na innych duzych serwerach jak bedziesz wybierał nowego admina to powinienes najpierw zapytac sie adminow jak ten koles sie sprawdza potem zwyklych uzytkownikow

Pozdrawiam.
    hmm niby po co ? admina mam na 3 serwerach z Vac gdzie kultura jest wymagana nie ma samowolki jest regulamin gdzie trzeba sie go trzymac .

a dlaczego chcialem admina na cs portal ? bo tam byla mila atmosfera dalej jest dzieki maharadziemu , czarnemu bamowi falconowi i paru innym osoba ; ] . Jesli chcesz zobaczyc jak wyglada adminowanie zapraszam na serwer Twierdzy; ] Wroclaw ; ]

Przyjaciel
    Przegląda
    redtube.com
    Cytat Zamieszczone przez baku
    nvm., mówisz że RuFuS daje cały czas bany ? Teraz kliknij na opcję szukaj i wpisz RuFuS lub srutututu! Zobacz czy są na niego skargi ; ] Acha RuFuS to spoko ziomek
    No i nie masz ty racji tutaj masz na niego skargę http/cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=1360

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy ... 234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów