Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: Admini

Junior Member
    Przegląda
    Wrocław
    Lazlo ciebie nie ma bo w ogole cie na serwie nie widzalem ehahe sorki ;]

Czy ja powiedzialem ze ciagle banujesz napisalem ze niekiedy masz odchyly i kilku osob dasz bana nic po zatym widac wlasnie jak sie boisz stracic tego admina i za wszelka cene chce zeby kazdy mi jechal nie wazne kiedy sie zarejestrowalem duzo osob jest na serwie co graja a sie nie rejestruja... i prosze cie skoncz robic off topic....

PS: exon podejmniesz jakies dzialania czy zostawisz to tak jak jest :>

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Cytat Zamieszczone przez nvm.
    Lazlo ciebie nie ma bo w ogole cie na serwie nie widzalem ehahe sorki ;]

Czy ja powiedzialem ze ciagle banujesz napisalem ze niekiedy masz odchyly i kilku osob dasz bana nic po zatym widac wlasnie jak sie boisz stracic tego admina i za wszelka cene chce zeby kazdy mi jechal nie wazne kiedy sie zarejestrowalem duzo osob jest na serwie co graja a sie nie rejestruja... i prosze cie skoncz robic off topic....

PS: exon podejmniesz jakies dzialania czy zostawisz to tak jak jest :>
    Ja ciebie też nie widziałem
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1

Re: Admini

Cytat Zamieszczone przez nvm.
    Do head Admin stary nie wiem po co tylu adminow jak polowa i tak nie gra na serwie a niektrozy to specjalnie popisali kilka linijek na forum i odrazu dostali admina teraz moje zdanie o kazdym z adminie:

cs-portal.net || ^Bam- niekiedy wkurza ludzi ale ogolnie jest spoko
    cs-portal.net || Eragon nie gralem z nim jeszcze
    Qadr4tN-c3 | Bestia Spoko typ
    [BaNg^BooM] Sasuko nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
    Fest3r tego to nigdy na serwie nie widzialem
    Qadr4tN-c3 | Maharadzi Dobry admin oby wiecej takich
    Qadr4tN-c3 | czarniutk!!! czarny tez jest spoko
    Qadr4tN-c3 | D3v4$t4t0r nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
    srutututu! hmm niekiedy ma odchyly i leca bany ostro
    Dr4gon nigdy z nim nie gralem on chyba nie wie ze ma adma do usuniecia moim zdaniem
    cs-portal.net || Andri99 moze byc
    Qadr4tN-c3 | ShoTDowN zajebisty kolo
    cs-portal.net || Lord Vader moze byc
    cs-portal.net || LuQmeN moze byc
    powered by A.C.A.B. moze byc
    AmaroW nie porozumienie typ was wyjebal poszedl specjalnie do was do klanu zeby dostac admina a potem zrezygnowal z klanu bo wiedzial ze to i tak nie wyjdzie....
    Tombcio.Kos malo na serwie gra
    cs-portal.net || Pr0c3k to samo co ammarow
    Falcon_PL duzo gada przez mikrofon

nie wiem jak u innych osob jest zdanie ale exon powinienes zrobic ankiete ktorych adminow chcecie a ktorych nie wkoncu to serwer publiczny i kazdy powinnien sie wypowiadac i jak zrobisz ta ankiete to najlepiej jak beda mogli glosowac ci ktorzy maja np 50 postow po pewnie zaraz kazdy by robil fake konto bo nicht nie chce stracic admina

Pozdrawiam.

WKS !!! Śląsk Wrocław 1 LIGA !!!

Nie wiem kto cię prosił o ocenę każdego z adminów? Serwer publiczny to raczej taki na którym każdy może grać, a opinie możesz schować do kieszeni.

PS. Zachowaj "wks" na inne forum, to forum o tematyce CS.

Tyle z mojej strony.
    Pozdro, Bam

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Ale mnie zwisa i powiewa ten admin... zabiorą mi go to zabiorą... żył sobie nie podetne...
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

RuFuS, już w trzecim poście piszesz to samo tylko innymi słowami.. Dobrze wiedzieć jakie masz do tego podejście.. Obserwuje ten temat od samego początku tylko czekam aż się inni wypowiedzą.. Proszę żeby admini pozostawili ten temat dla zwykłych użytkowników chce poznać ich zdanie.

nvm., z tego co napisałeś wynika że admina powinno stracić około 6 adminow którzy nie grają w ogóle.. A reszta może być..
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    Kałuży 1
    ja ostatnio nie grywam, a jak już gram to pod innym nickiem żeby inni nie wiedzieli że to ja
    lepiej żeby nie wiedzieli że jest admin bo w tedy widać kto jak sie zachowuje gdy nie ma tego kto go może ukarać
    [img]http/www.kscracovia.com/userbary/03.gif[/img]

[center:e514cb5852][img]http/i27.tinypic.com/2j0h5lj.png[/img][/center:e514cb5852]

Senior Member
    Przegląda
    szczecinek
    No moze byc ja na tym serwie nie bywam bo zaduzo ludu gra i sa lagi ;p ale kiedys gralem i wiem ze czesto tam admina niema bo jak tu pierwszy post ma w tresci to duzo ich woogle nie przychodzi ;p powinno sie zrobic nabor kilku na test przynajmniej ale to moje zdanie tylko

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    Cytat Zamieszczone przez jackal
    No moze byc ja na tym serwie nie bywam bo zaduzo ludu gra i sa lagi ;p ale kiedys gralem i wiem ze czesto tam admina niema bo jak tu pierwszy post ma w tresci to duzo ich woogle nie przychodzi ;p powinno sie zrobic nabor kilku na test przynajmniej ale to moje zdanie tylko
    A raczej mało fps ;f
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Junior Member
    Przegląda
    Wrocław
    A dlaczego mam nie oceniac kazdego admina po to jes forum zeby napisac co komu sie nie podoba najlepiej niech sie tez inni uzytkownicy wypowiedza ;]

Senior Member
    Przegląda
    szczecinek
    ja tam niegram i nie wiem ;p ale po tresci uzytkownikow na forum wiem ktorzy sa fajni inni nie ;p to wszystko wyjasnia ;p Lazlo to fakt ;/ mam slabego kompa i nieiwem co np. dokupic zeby stawiac lepsze serwy bo neta 1mb mam i jak jetsem sam to ledwo chodzi ;p to przez ram ? mam 200+ ;p

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów