To moze ja jestem slepy? ze widze dwa tematy o nazwie 'FrEeqO szuka spoX klanu' ??
Pierwszy:
Drugi:Kod:SZUKAM KLANU STEAM ! ! ! nick: FrEeqO pozycja: snajper/shooter wiek: 16 staż: 1.5 roku skill: do oceny [tak żeby nie skłamać, miedzy low+ a med-] ulubione mapy: de_dust2, de_inferno, cs_office, de_kabul ulubiona broń: M4A1, AK47, AWP. usp poprzednie klany: cH.Gaming Team , ShadowTeamClan , Inside.Gaming oferuje: - obecność na treningach - Steam - potrzebne programy - konta GB i ESL - mam mikrofon - poczucie humoru - mogę się składać na serv - no i oczywiście dobrą grę oczekuję: - dobrego Teamu - serwera klanowego - stronki klanowej - oczywiście sparów - gry w ligach - taktyka w klanie gg 7762953
PS: DoublePostingKod:SZUKAM KLANU STEAM ! ! ! nick: FrEeqO pozycja: snajper/shooter wiek: 16 staż: 1.5 roku skill: do oceny [tak żeby nie skłamać, miedzy low+ a med-] ulubione mapy: de_dust2, de_inferno, cs_office, de_kabul ulubiona broń: M4A1, AK47, AWP. usp poprzednie klany: cH.Gaming Team , ShadowTeamClan , Inside.Gaming oferuje: - obecność na treningach - Steam - potrzebne programy - konta GB i ESL - mam mikrofon - poczucie humoru - mogę się składać na serv - no i oczywiście dobrą grę oczekuję: - dobrego Teamu - serwera klanowego - stronki klanowej - oczywiście sparów - gry w ligach - taktyka w klanie gg 7762953

' ??