napisałem cos a ten no wojo powiedział ze jeszcze jak cos napisze to mam wylota zwyklinalem go i odeszlem proset to jes noob!!
napisałem cos a ten no wojo powiedział ze jeszcze jak cos napisze to mam wylota zwyklinalem go i odeszlem proset to jes noob!!
a w realu bys srał po gaciach... ehhh...Zamieszczone przez dlugi12
[center:964aea3e9f][img]http/experience.at.desk.pl/images/logo.gif[/img][/center:964aea3e9f]
[center:964aea3e9f]www.unsgaming.com[/center:964aea3e9f]
[center:964aea3e9f]#uns-gaming.com @ QuakeNet[/center:964aea3e9f]
Koko ciebie widzer często na mylku :mrgreen: ale twoich kolegów nie zapodaj im ip serwato moze jakiś sparing byśmy zagrali 8-)
P.S. Killzon wkużasz mnie bo sam dobrze nie grasz a innych oceniasz :mrgreen: a jak ostatni raz z tobą grałem to strasznie płakałeś że z AWP latam i cwaniakuje :mrgreen: bo nie mogłeś mnie zabić...dla mnie ty jesteś pionek
dokładnie dr4gon dobrze mówisz on jak przegrywa to płacze że cziterzy cziterzy , a jak wygrywa to :ale nooby panienki i teraz jak on to zobaczy to będzie do mnie pisał np.:rudy ty zamkni morde bi sam nie jesteś lepszy
i będe mu chciał w łep daća on mnie lekko udeży i spiepsza do nauczycielki
![]()
hehheheh dokladie miazga12 i Dr4gon zgadzam sie zwami.
On niegra dobze a cwaniakuje. Gralem z nim 1na1 i przegrywal cos 15-1 i mowil odrazu cheater![]()
hehheheh dokladie miazga12 i Dr4gon zgadzam sie zwami.
On niegra dobze a cwaniakuje. Gralem z nim 1na1 i przegrywal cos 15-1 i mowil odrazu cheater![]()
Klan juz nie istnieje ....Zamieszczone przez [TS
w takim razie zamykam temat.. :-> wojo24, dzięki za cynk![]()
www.planetawhisky.pl