elo ... jest jakiś problem z serwem czy jakiegoś bana dostałem ??
od jakichś dwóch dni nie mogę się połączyć z serwerem (<not responding> i nie mam pojęcia czym to może być spowodowane
pozdrawiam, No Swe@r
elo ... jest jakiś problem z serwem czy jakiegoś bana dostałem ??
od jakichś dwóch dni nie mogę się połączyć z serwerem (<not responding> i nie mam pojęcia czym to może być spowodowane
pozdrawiam, No Swe@r
Jakiś admin Ci pewnie dał bana bezpodstawnie.. podaj IP/ Steam ID/ nick to Cie odbanuje.
temat powraca
nie grałem na cs-portal kilka dni a znów blokada ... i na prawdę szlak mnie już trafia ...
prócz mnie (No Swe@r) na tym serwie gra jeszcze kolega Leon Zawodowiec (Mario_13 --> pod tymi nickami gra) ... może ktoś kto po raz kolejny dał nam bana wypowie się o co mu chodzi ?? bo tą samowolkę pasowałoby w końcu wyplenić !! a inaczej tego nazwać nie można
aaa ... i proszę o odblokowanie:
ip zewnęrztne: 89.17.224.30 nicki osób grających z akademika: No Swe@r (192.168.43.9) Mario_13 (192.168.43.37)
pozdrawiam,
Z tego co pamiętam Mario_13 dostawał od kogoś bany za czity.
Jeśli ban miał podstawy, to ja nie jestem za odbanowaniem tegoż osobnika.
[img]http/www.falcon_pl.republika.pl/p.jpg[/img]
[img]http/www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] Piszę Poprawnie Po Polsku
Przydało by się demko.. ktoś naśmiecił, niech teraz da te demko..Zamieszczone przez Falcon_PL
Falcon_PL --> pewnie nic Ci to nie da ale gwarantuje Ci że Mario na czitach nie gra ... skąd wiem ?? bo jak gramy to siedzi 2 metry ode mnie
inna sprawa że nie pojmuje tej sytuacji gdy z powodu jednej osoby banujecie kilka, bo tutaj tak sytuacja wygląda, z akademika przez CS-Portal przewinęło się trochę więcej osób a teraz żadna z nich zagrać nie może
zresztą, jakby grał na czitach to ja bym na nie grał bo czity mnie dobitnie wk ... denerwują
dobra, to ja czekam na odbanowanie bo trochę wkurzające jest jak człowiek nie gra przez 5 dni a w międzyczasie dostaje bana
pozdrawiam, No Swe@r
Czasami serwer sam daje Bany...
Najczęściej ludziom Steam...
nie mam Steam'a
dobra, bo szczerze powiem że staje się to męczące ...
kilku adminów tu zajrzało a ja efektów dalej nie widzę ... zajmie się ktoś tym ?? a jak nie to powiedzcie żebym usunął cs-portal z ulubionych bo nie chce mi się juz co chwilę sprawdzać czy czasem bam został zdjęty albo ktoś napisał coś na forum
pozdrawiam, No Swe@r
Spróbujcie, odbanowałem, Wuju, na przyszłośc do mnie pisz na PW, wtedy szybciej zareaguje.
niestety dalej nie działa ... no trudno, jakby się udało jednak odbanować to czekam na info
pozdrawiam,