Ja szczerze Chcia³abym Pojechac Do Egipty(od Dziecinstwa) ... Piramidy , Sfinksy , grobowce i mnóstwo Tajemnic ..! :-> a Wy Gdzie By¶cie Chcieli Wyjechac?
Ja szczerze Chcia³abym Pojechac Do Egipty(od Dziecinstwa) ... Piramidy , Sfinksy , grobowce i mnóstwo Tajemnic ..! :-> a Wy Gdzie By¶cie Chcieli Wyjechac?

Ja bym chcia³ pojechaæ do Nowego Jorku, zobaczyæ te wielkie i nowoczesne miasto. Poprostu chcia³bym zobaczyæ jak ludzie ¿yj± w Ameryce w takich miastach.
ja mam ca³kiem inne miejsce chcia³bym polecieæ w kosmos :PP na astronomi prawie wogule siê nie znam ale chceia³bym zobaczyæ jak jest w kosmosie (potem by nie by³o ¿e latam i mam czity:P)

Wiesz ¿e mnie to te¿ interesuje? w ogóle, sk±d sie ten komsmos wzi±³? jak powsta³, kto go stworzy³, bo mo¿e i wierze w boga ale jakos w±tpie ¿eby stworzy³ kosmos.. taki ze mnie ma³y Ateista.Zamieszczone przez miazga12

AniaM napisa³a:
wiesz co Wojtaczka organizuje tak± wycieczke :Ja szczerze Chcia³abym Pojechac Do Egipty (od Dziecinstwa) ... Piramidy , Sfinksy , grobowce i mnóstwo Tajemnic ..! a Wy Gdzie By¶cie Chcieli Wyjechac?tylko nie iwem czy do egiptu
tylko koszt 2000z³
a ja zawsze chcia³em pojechaæ na Hawaje
plaz±, drinki, muzyczka i ....
tak jak widzia³e mz filmów to taka zar±bista atmosfera tam poanuje
![]()
No tak ale na filmach to wszystko jest inaczejZamieszczone przez dr4gon
Aja najchetniej to pojecha³ bym do Kambod¿y:![]()
A tak na serio to tez w kosmos gdzies na marsa!!
ja chcia³bym chetnie odwiedzic stadion, w którym bedzie rozgrywany fina³ mistrzostw europy w 2008 roku. Jeszcze ¿eby widza³ na mórawie polsk± reprezentacje. A mistrzostwa s± chyba rorgrywane w Austria - Switzerland.![]()

Ja chce odwiedzic stadion wolnych i chce ogladac na nim, nasza druzyne co najmniej 4liga.Jest to realne, ale wykonalne.
![]()