Ja szczerze Chciałabym Pojechac Do Egipty(od Dziecinstwa) ... Piramidy , Sfinksy , grobowce i mnóstwo Tajemnic ..! :-> a Wy Gdzie Byście Chcieli Wyjechac?
Ja szczerze Chciałabym Pojechac Do Egipty(od Dziecinstwa) ... Piramidy , Sfinksy , grobowce i mnóstwo Tajemnic ..! :-> a Wy Gdzie Byście Chcieli Wyjechac?
Chcę Walczyć Jak On ..
Chcę Wierzyć Jak On..
Chcę Podążać Scieżką WOLNOŚĆ ..
Niech śmierć nie Bedzie Dla mnie przeszkodą !!
Ja bym chciał pojechać do Nowego Jorku, zobaczyć te wielkie i nowoczesne miasto. Poprostu chciałbym zobaczyć jak ludzie żyją w Ameryce w takich miastach.
ja mam całkiem inne miejsce chciałbym polecieć w kosmos :PP na astronomi prawie wogule się nie znam ale chceiałbym zobaczyć jak jest w kosmosie (potem by nie było że latam i mam czity:P)
Wiesz że mnie to też interesuje? w ogóle, skąd sie ten komsmos wziął? jak powstał, kto go stworzył, bo może i wierze w boga ale jakos wątpie żeby stworzył kosmos.. taki ze mnie mały Ateista.Zamieszczone przez miazga12
AniaM napisała:
wiesz co Wojtaczka organizuje taką wycieczke :Ja szczerze Chciałabym Pojechac Do Egipty (od Dziecinstwa) ... Piramidy , Sfinksy , grobowce i mnóstwo Tajemnic ..! a Wy Gdzie Byście Chcieli Wyjechac?tylko nie iwem czy do egiptu
tylko koszt 2000zł
a ja zawsze chciałem pojechać na Hawaje
plazą, drinki, muzyczka i ....
tak jak widziałe mz filmów to taka zarąbista atmosfera tam poanuje
![]()
No tak ale na filmach to wszystko jest inaczejZamieszczone przez dr4gon
Aja najchetniej to pojechał bym do Kambodży:![]()
A tak na serio to tez w kosmos gdzies na marsa!!
ja chciałbym chetnie odwiedzic stadion, w którym bedzie rozgrywany finał mistrzostw europy w 2008 roku. Jeszcze żeby widzał na mórawie polską reprezentacje. A mistrzostwa są chyba rorgrywane w Austria - Switzerland.![]()
-=LOST^BATMAN=-
Ja chce odwiedzic stadion wolnych i chce ogladac na nim, nasza druzyne co najmniej 4liga.Jest to realne, ale wykonalne.
![]()