Owszem owszem też rozkminiałem to jakiś czas temu. I w sieci jest pełno podbnych informacji. Głownie mnie ciekawiło jak się osbyło z tymi butami oraz to, że po śmierci wyszło kilka płyt. A teoria z magiczną liczbą się nie sprawdziła. Miało nastąpić odrodzenie po siedmiu latach, jednak nie nastąpiło. Chyba, że siódemka nie oznacza 7 lat później co było sugerowane, ani też 200"7" roku... Tylko co ona mogła by oznaczać. Który dokument oglądałeś? Tupac: Ressurection?;> czy inny, bo znalazłem kilka w sieci, elcz do tej pory nie miałem okazji ściągnąć. Ciekawe zagadka dotyczyła także polskej sceny... Magika i textu słuchaneg na reversie "jeszcze tylko 4"....

P.S. Jeśli to wszytko nei sątylko pomówienia i komputerowe nakładki to możemy się dowiedzieć. Bo jeśli 2Pac nadal gdzieś żyje, to jeszcze usłyszmy o nim przed i wówczas wybuchnie jeden z największych skandali w HH. Te wszystkie fakty stanowią ciekawy zbieg okoliczności...jednak 2Pac kojarzy się z Thug Life -czyli możliwe jest, że gdzieś się ukrywa.

P.S 2 Pwoeim ci, że znów przez twój post zaczynam wracać do 2Pac'a i rozkminiać. I pwoiem ci dwa moje fakty takie z przemyśleń. Teledysk Ghetto Gospel po śmierci, o tym jak ludzie zabijają się w Gettcie. Słowa "Aby znaleść pokój na świecie, musimy znaleść pokój na ulicach". Tu mi coś nie gra, coś jakby było zapowiedziane, że jeśli nie będzie strzelanin gangów itd to być może powróci. Wynikało by, że ma jakieś porachunki. A z tego co wiadomo miał różne tego typu. I drugi moje ulubione stwierdzenie "Only God can jdge me" Tutaj ty m bardziej wskazuje na jakieś nielegalne akcje i ucieczke przed organami sprawiedliwości. Jednak może okazać się, że te teorie wszystkie są mocno naciągane...

[ Dodano: 16-04-08, 23:41 ]
Dr4gon jak coś to mam parę książek 2Pac przetłumaczone na pol - jak coś to ci podeśle.