dałem za niego 30zł ale juz chyba wiem załuważyłem że jak go zegne żeby przyblizyć do siebie to mnie nie słychać a jak nie zginalm tylko dam go na wyskość mojich warg to mnie słychać ale jak juz go zegne a potem chce gadac to już mnie nie słychać![]()
dałem za niego 30zł ale juz chyba wiem załuważyłem że jak go zegne żeby przyblizyć do siebie to mnie nie słychać a jak nie zginalm tylko dam go na wyskość mojich warg to mnie słychać ale jak juz go zegne a potem chce gadac to już mnie nie słychać![]()
lol zostan jakims filozofem!!
kurcze mam podobny problem tylko że mnie wogule nikt niesłyszy pomurzcie prosze
oki wielkie dzienki
Ale tez duzo zalezy od jakosci mikrofonu (czestotliwosci) , na poczatku mialem mikrofon za 15 zeta i byl zupelnie do dupy(strashnie shumial i trzestrzal) , wiec wylozylem 75 zeta i zakupilem lepshy sprzet i teraz jest wshystko git![]()
Cava ja mam ta mikrofon za 15 zeta na giełdzie kupiony i gicior ani razu nie mialem klopota).Ale teraz sie obruszal i wogule
ja mam za 35 i z słuchawkami i nic sie z nim nie dzieje tylko kiczowo słyhcać lae ta sie zrozumieć
to duzo? moj brat gra w cpl 1vs1 i mam sluchawki za 230 zlZamieszczone przez miazga12
![]()
[center:964aea3e9f][img]http/experience.at.desk.pl/images/logo.gif[/img][/center:964aea3e9f]
[center:964aea3e9f]www.unsgaming.com[/center:964aea3e9f]
[center:964aea3e9f]#uns-gaming.com @ QuakeNet[/center:964aea3e9f]