Cena sugerowana:59,90 z³
Wersja jêzykowa: w ca³o¶ci po polsku
Format: 1xDVD
Gatunek: RPG / fantasy
Kategoria wiekowa:12+
Moja opinia: Gra jest ¶wietna, bardzo wci±ga, oniewa¿ abu³a trzyma napiêcie przez ca³± grê i ca³y czas "chcê wiedzieæ co bêdzie dalej" Mo¿esz stworzyæ postaæ jak± bêdziech chcia³, na cz³owieku zaczynaj±c, przez krasonuly elfy id±c, a na pó³orkach koñczaæ, wybór klas jest ogromny.. W grze czuæ klimat a Muzyka jest niemal tak dobra jak w Gothic3.Neverwinter Nights 2 to kontynuacja bestsellerowej i jednej z najlepszych komputerowych gier fabularnych ostatnich lat. Wykorzystuj±c mechanikê popularnego systemu RPG "Dungeons & Dragons" i jeden z najlepiej opisanych ¶wiatów - Forgotten Realms - tytu³ wpisa³ siê do kanonu pozycji obowi±zkowych na PC. Gra zabiera graczy z najskrytszych zak±tków ¶wiata, przedstawiaj±c zapieraj±c± dech opowie¶æ o wojnie i niebezpieczeñstwie, zwi±zanym z dawno zaginion± relikwi±. Dziêki rozbudowanemu trybowi rozwoju postaci Neverwinter Nights 2 umo¿liwa awans bohatera z przeciêtnego ch³opa na prawdziwego bohatera! Od niego bêd± zale¿eæ losy ¶wiata, któremu zagra¿a najwiêksze z³o od wielu lat...
Gra³o mi siê super i do samego koñca gra³em z tak± sam± chêci± jak na pocz±tku, dla porówniania Gothic 3 znudzi³ mi siê w po³owie, ale jako¶ doci±gnê³em do koñca.
Podsumowywuj±c, NWN2 jest lepsze od G3 prawie pod ka¿dym wzglêdem, poza graficznym. ;]
Screen'y :Nie s± to screen'y z oficjalnej kampani, wiêc nie s± najwy¿szej jako¶ciKod:http://www.gram.pl/galeria.asp?id=761&gid=671
Minimalne wymagania:
Windows(R) XP lub 2000 z najnowszymi uaktualnieniami
Procesor: Pentium(R) 4 2.4 GHz lub jego odpowiednik
512 MB RAM
Jedna z obs³ugiwanych kart graficznych: ATI Radeon 9500 lub NVIDIA GeForce FX 5700
Karta d¼wiêkowa zgodna z DirectX 8.1
Napêd DVD 6x lub szybszy
4.9 GB miejsca na twardym dysku na instalacjê (zalecane pozostawienie dodatkowo 1GB na dysku twardym po instalacji gry)
DirectX 9.0c
Po³±czenie z internetem lub sieci± LAN do gry dla wielu graczy
Rekomendowane wymagania:
Procesor: Pentium(R) 4 3.0 GHz lub odpowiednik
1 GB RAM
Jedna z obs³ugiwanych kart graficznych: GeForce(TM) 6800 lub ATI Radeon X800,

Odpowiedz z cytatem