No to jak komuś się chce napisać wszystkie gry jakie udało mu sie przejśćto niech napisze :mrgreen: ja gdzieś miałem taki plik z grami które przeszłem bo sobie dopisywałem tak... :mrgreen: tylko musze go poszukać....
![]()
No to jak komuś się chce napisać wszystkie gry jakie udało mu sie przejśćto niech napisze :mrgreen: ja gdzieś miałem taki plik z grami które przeszłem bo sobie dopisywałem tak... :mrgreen: tylko musze go poszukać....
![]()
ogólnie nie umiem grac na kompie ale pare gierk przeszłam na PS2 :mrgreen:
wymieniać nie bede bo pewnie nie znacie bo too typowe babskie gry :lol:
wymień :mrgreen: moze nie grałe male tytuł znam albo widziałem gdzieś![]()
gra typu Rolnika ,,,Harvest moon, ratchet & Clank..a tak a propo to brat zawsze sie na mnie drze bo mówi ze za tepma jestem zeby grać...bo on mi mówi w prawo to ja zawsze w lewo :lol:
Ja znam te gryAle mi się nie podobają więc nawet nie zaczynam w nie grać
Wiesz mi najbardziej pasi Kreatos :mrgreen:
Gry które przeszedłem? kurcze, dobre pytanie!
Jest ich tyle że już wszytkich tytułów nie sposób zapamiętać :mrgreen: , a tych w które zaprzestałem grać na ostatniej misji jest jeszcze więcej... bo mi się poprostu znudziły![]()
[img]http/img217.imageshack.us/img217/9813/apollyonsd3.jpg[/img]
[you:7489ab2a87]... kryształ twego istnienia już rośnie, zważ na swe czyny...
God Of War
Używaj opcji "edytuj" jak się pomylisz/pozdro, GoW
Dead Bodies Everywhere
Menager 03,04,05,06,07 Hard tuck niepamietan nazwy częsci:P i bylo gier masa mario jeszcze :P reszty niepamietam!!:P
hehe udało mi sie znaleźć ten plik z gramiale i tak nie wiem czy tu są wszystkie :->
1. Desperado: Wanted Deadh & Live 2. Roobin Hood: Legenda Sherwood 3. Stronghold 4. Stronghold: Crusader 5. Toon Car 6. NfS: Hot Pursuit 2 7. NFS: U 8. NfS: U2 9. Diablo 10. Diablo2 11. Diablo2: LoD 12. GTA3 13. GTA3: VC 14. Lego Racer 15 Różowa Pantera: Hokus Pokus 16. Najdłuższa Podróż 17. Syberia 2 18. Władca Pierścieni: Powrót Króla 19. Warcraft 3: Reign of Chaos 20. Warcraft 3: Frozen Throne 21. Serious Sam 22. Serious Sam2 23. Max Payne 24. Max Payne2 25. Postal2 26. The Elder Scrolls 3: Morrowind 27. The Elder Scrolls 3: Trójca 28. Medal of Honor: Alied Assault 29. Call of Duty 30. Heroes3 31. Heroes 3: Armagedon' s Blade 32. Heroes 3: The Shadow of Deadh 33. Harry Potter: Komnata Tajemnic 34. Mortal Kombat4 35. XIII 36. Gothic 37. Gothic2 38. Gothic2: Noc Kruka 39. Icewind Dale 40. Icewind Dale: Serce Zimy 41. Mafia 42. Medal of Honor: Spearhead 43. Medal of Honor: Breakthroug 44. Piraci z Karaibów 45. Oni 46. Re-volt 47. Książe i Tchuż 48. Podróż do wnętrza Ziemi 49. Hulk 50. Tony Hawks Pro Skater2 51. Manhunt 52. Dungeon Siege II 53. NfS: Most Wanted 54. NfS: Carbon 55. Medal of Honor: Allied Assault
to to tyle pamiętam![]()
WOW
DR4AGON NO TO SIE POPISAŁES! :mrgreen: