Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Nowe reguły do Adminów

Przyjaciel
    Przegląda
    Bytom
    no exon wkoncu sie postarales i adminow serwa zaczoles opierdalac szkoda ze wczesniej niewpadles na ten posmysl bo ostro przesadzalismy kazdy z adminow czuł sie jakby to serwer był jego na własność bo zna exona i wszystko mu wolno heah elegancko działaj działaj

dla mnie bomba ;d
    you know who.th
    Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
    Skill Czy Fart ?
    A.C.A.B.

Spain

Przyjaciel
    Przegląda
    rzeszow
    Albo ja chce urozmaicic gre na innych bniestandardowych mapach typu cbble_deagle to mpwia ze sie nie podoba bo hu**** ej sorka dla mnie hu**** jest granie aztec,dust2,inferno,nuke,kabul non stop to jest dopiero zenada jak cos sie nie podoba nie musza grac ,,,

Junior Member
    Przegląda
    Włocławek
    Cytat Zamieszczone przez AmaroW
    Albo ja chce urozmaicic gre na innych bniestandardowych mapach typu cbble_deagle to mpwia ze sie nie podoba bo hu**** ej sorka dla mnie hu**** jest granie aztec,dust2,inferno,nuke,kabul non stop to jest dopiero zenada jak cos sie nie podoba nie musza grac ,,,
    powoli zaczyna sie to robic serwer dla adminow nie dla graczy ,to serwer tp a tp sie gra wlasnie te mapy. jesli bys chcial grac wiecej niestandardowych map to bys musial przerobic na 4fun taka moja mala sugestia

Przyjaciel
    Przegląda
    rzeszow
    Hmmmm nie do konca masz racje bo jestem adminem ok 3 miesiecy i od zawsze sa grywane te mapy a ja gram 9 lat i graj non stop te mapy ; ] raz na lanie sprawdzilem moge bez trudu chodzic po mapach z wylonczonym monitorem i dochodze gdzie chce idzie sie zygac mapami tymi trzeba je urozmaicic grajac prodigy , storm chociaz

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez AmaroW
    Hmmmm nie do konca masz racje bo jestem adminem ok 3 miesiecy i od zawsze sa grywane te mapy a ja gram 9 lat i graj non stop te mapy ; ] raz na lanie sprawdzilem moge bez trudu chodzic po mapach z wylonczonym monitorem i dochodze gdzie chce idzie sie zygac mapami tymi trzeba je urozmaicic grajac prodigy , storm chociaz
    Dokładnie, tyle że nikt map takich haj de_prodigy, czy de_piranesi - nie ogarnia.. zawsze lamentują, żeby zmienić te dzieła szatana, dla nich te mapy to czarna magia.. ;/ i jak tu grać jak tacy wbijają wtedy na serva i płaczą cały czas żeby mape zmienić..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12