Cytat Zamieszczone przez SiLeNtt
Nie gram bo porostu lubi pogrywać na wszystkich serwerach
i mi nie będziesz mówił gdzie mam grać co do tego esl to jak chcesz
możemy zagrać przekonasz się.
Ja Ci tylko mówie, że jak już jesteś bogiem, to spodziewaj się tego, że na serwerach nonsteamowych mogą Cie ludzie podejrzewać o cheaty.

"Co do tedo esl..." ja już się wypowiedziałem.

A te filmiki co ci dałem to mają jakiś cel
Może i Twój światły umysł odbiera jakieś ponadwymiarowe fale i nadaje na takich, które nie są rozpoznawalne dla innych ludzi.
Ja widziałem wiele takich filmików. Co nie znaczy, że jak zobacze kogoś kto zabija przez ścianę, to powiem "O! On napewno widział ten filmik i wie jak to robić! Napewno nie ma WH.. on jest poprostu pr0..."
widzę że twój iloraz inteligencji nie sięga temu by domyślić się po co
są dobre słuchawki z wyostrzonym dźwiękiem "Razer" nom widać
takie dzieci jak ty mają tylko admina i biegają po serwerach
i dają bany na prawo i lewo słuchaj tracę czas na uczeniu ciebie
prostych zasad Administracyjnych oraz fabuły counter-Strike 1.6
jak pojmiesz tajniki gry oraz będziesz posiadał dobry sprzęt to
zrozumiesz wiele rzeczy bo jak na razie zaskakujesz mnie swoją głupotą?
Tutaj się kolego zagalopowałeś. Obrażaniem innych ludzi nic nie zdziałasz. A właściwie, to pogarszasz swoją sytuację. Pominę to, że nazwałeś mnie dzieckiem, bo widać że nie potrafisz odróżnić oczytanego i wykształconego człowieka od zwykłego trolla internetowego. Być może Twoje IQ jest za niskie by to zauważyć ^^
Nie obchodzi mnie to, czy masz super sprzęt i słyszysz każde pierdnięcie terro na respie i z dokładnością co do milimetra możesz zabić gracza ze swojego respa.
Zasady adminowania są proste. Admin ma prawo zbanować jakiegoś gracza, jeśli uważa, że tamten używa nieczystych metod. Po to są admini, by pilnować porządku. Powiesz mi może, że miałem wysłuchać Cie po zabiciu tego gostka na B.
Powiedziałbyś mi, że grasz w ESL, że wygrałeś lige AWP i że jeteś Bogiem. Cóż.. każdy może mi wcisnąć taki kit na serwerze. Od tego jest forum, by po banie ubiegać się swoich praw, jeśli naprawdę nie miałeś czitów.
Może i bym Ci zdjął bana osobiście, ale po tym co napisałeś, oraz po tym że mnie obrażasz tutaj, ja nie kiwnę palcem by bana zdjąć. Sprawą zajmie się Exon gdy znajdzie na to czas.