Obserwowałem twoją grę przez parę rund i ewidentnie wydawała mi się podejrzana. Twoją grę obserwowali również inni gracze, którzy widzieli jak grasz. Strzelanie nie raz przez bramę w murek i zabijanie kilku graczy. Akcja przy strzelaniu na B i zabiciu gracza na bomb side utwierdziła mnie w przekonaniu iż masz wh. Po tym wszystkim zeslapowałem gracza i dałem bana.Zamieszczone przez SiLeNtt
Przecież nie będę pytał Cię czy masz wh, czy nie, bo odpowiedz zawsze jest jedna.
To jest dla mnie kompletną głupotą. "Jeżeli nie dostane wyzwania, to dla mnie ten gracz nie powinien posiadać admina", ale nie będę tego dalej komentował.Zamieszczone przez SiLeNtt
Zadaniem admina jest wychwytywanie podejrzanych zachowań i reagowanie na uwagi graczy, których było dość sporo na Twój temat.
Jeśli nie miałeś WH, a grasz tak dobrze, to oczywiście ban będzie zdjęty jeśli podasz IP, ale nieie będę za takie sprawy przepraszał, gdyż myślę że wykonuję dobrze swoje zadanie, a sam musisz przyznać że miałeś sporo podejrzanych akcji.Zamieszczone przez SiLeNtt
Jeden z graczy miał nagrać demko z Twojej gry, które by pokazywały to wszystko co ja widziałem. Nie wiem czy to zrobił. Nie wnikam, ale myślę że paru innych adminów również by uważało że Twoje zachowania były dziwne.
Co do ukarania mnie, to exon zrobi co uważa za stosowne. A Twoje komentarze do tej sprawy są zbędne. Pomyłki zawsze się zdarzają i nie koniecznie trzeba za nie pokutować.